- 29 Kasım 2018
- 187
- 90
- 29
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.021
Şimdi işletemiyorsun çoğu numara gizli numaralara kapalıTelefona mendil kapatıp işletmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi işletemiyorsun çoğu numara gizli numaralara kapalıTelefona mendil kapatıp işletmek
Ben o masal hatlarını hiç hatırlamıyorum demek ki hiç yapmadım bilmiyorum yani ://Jetonlu telefonlar vardı ya, ben gidip masal hattına bağlanıp masal dinlerdim telefon kabininde
Evet aynen :))Şimdi işletemiyorsun çoğu numara gizli numaralara kapalı
Ben masal dinleyelim dinleyelim ev telefonu faturasını kabartmıştım N e v aBen o masal hatlarını hiç hatırlamıyorum demek ki hiç yapmadım bilmiyorum yani ://
Çok güzel bir konu
Babamın isminde avukat ve hastane müdür u vardı onun için ararlardı her defasındaBir de meşhur sarı rehber.
Altın rehber mi neydi.
Soyadimiz çok kullanılan bir soyadiydi.
Bababimin adı soyadindan sayfalarca vardı yani düşünün.
Arada onu rehberden bulup arayanlarla sohbet eder sonra da yaaa ben o aradığınız x y değilim der kapatır kızardı bir de.
Ben de sanki hep 90larda yaşıyorum. Gerçekten çok güzelmiş. 91liyim ben de.Ben özledim özlemek bile güzel bazen :/
O havayı almışsın işteBen de sanki hep 90larda yaşıyorum. Gerçekten çok güzelmiş. 91liyim ben de.