Yulafli pogaca tarifi bekliyorum. Yulafli tost varmis birde onuda deneyemedim bir türlü
bengisu022

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek hoşuma gitmedi tarifi d3ğiştirdim belki o yüzdendir sana orjinal tarifi vereyimYulafli pogaca tarifi bekliyorum. Yulafli tost varmis birde onuda deneyemedim bir türlübengisu022
Belki lazim ederse dursun buradaPek hoşuma gitmedi tarifi d3ğiştirdim belki o yüzdendir sana orjinal tarifi vereyim
Sen bitterle mi yaptın kakao pekmezle mi?Tarifimle geldim ben cok begendim
Sende her şey yolunda mı?İyi akşamlar
Gelemedim herşey yolundadır inş
Sende her şey yolunda mı?
İyi bir sıkıntı olmasın da ben de dedim benim meydan okumamdan mı korktun?Yolunda sayılır yoğunum bugün biraz
İyi bir sıkıntı olmasın da ben de dedim benim meydan okumamdan mı korktun?![]()
Ben şuan paketli gida kullanmadigim icin bal ve kakao hindistan cevizi yağı kullandım. Ama pekmez daha iyi olurmuşSen bitterle mi yaptın kakao pekmezle mi?
Çok güzel görünüyor deneyeceğim![]()
Sen nerdesin sen gözüm seni ariyor yoksun nedeennYolunda sayılır yoğunum bugün biraz
Sen nerdesin sen gözüm seni ariyor yoksun nedeenn
Doğum günün mü senin bugun37 yaşıma girdim birazcık pastasını yiyorum
Kesmiyo gözümBak heleyarın bi tartılıp bakim inşallah be haldeyim diye.
Şekesizi yapucuk mu bizde?
İyiiii kiiii doğduunn booonuusss nice yaşların olsun bir dahakine daha hafif gir innşallah37 yaşıma girdim birazcık pastasını yiyorum
Doğum günün mü senin bugunnice mutlu senelere
![]()
Kesmiyo gözüm
İyiiii kiiii doğduunn booonuusss nice yaşların olsun bir dahakine daha hafif gir innşallah![]()
Buruk geçer tahmin ediyorum. Evlatlarına sarıl sımsıkı,onlar gözünün içine bakar şimdiSağolun ❤
Buruk geçer tahmin ediyorum. Evlatlarına sarıl sımsıkı,onlar gözünün içine bakar şimdi
Ne güzel düşünmüşlerÖyle buruk geçti zaten. Hediye çiçek geldi ablamdan gelinden onlar sevindirdi.
İyi ki var hepsi allah eksikliklerini göstermesin.
Nasıl geçiyo şekersiz?
Ne güzel düşünmüşler
Hiç tahmin edemediğim kadar iyi geçiyor. Gerçi henüz dışarı çıkıp birşeylere maruz kalmadım. Ama kararlıyım. Eşimle de konuştum. Kvlere annemlere gitsek bile yemegimizi evde yicez. Biz yedik geldik dicez. Akşam çay fasillarina katlanabilirim