• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eklentiler

• Screenshot_20210315_135625.webp
    Screenshot_20210315_135625.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 25
İyi geceler 90ların Fit Olacak Hatunlari 🥰 bu aralar acayip adapteyim ve oyle iyi hissediyorumki. Daha once herhangi birsey de hic bu kadar güçlü duygular hissettigimi hatirlamiyorum. Hirs, başarma isteği, başarıyor olmanın verdiği coşku nasil tarif etsem bilmiyorum. Hepinizin geçtiği yerden bende cok gectim. 1 gün oldu 2 gün olmadi, 3 gün oldu 10 gün olmadı. Uzunda sürse bir yol katettim. Ama artik hızlanmalıydım, inşallah bu da başlangıç olsun 😍 sizlere de bir umut bir yol olmak istiyorum, kendi aileme de

Öyle buruk geçti zaten. Hediye çiçek geldi ablamdan gelinden onlar sevindirdi.
İyi ki var hepsi allah eksikliklerini göstermesin.

Nasıl geçiyo şekersiz?
Ne güzel düşünmüşler ❣️

Hiç tahmin edemediğim kadar iyi geçiyor. Gerçi henüz dışarı çıkıp birşeylere maruz kalmadım. Ama kararlıyım. Eşimle de konuştum. Kvlere annemlere gitsek bile yemegimizi evde yicez. Biz yedik geldik dicez. Akşam çay fasillarina katlanabilirim

Ne güzel düşünmüşler ❣️

Hiç tahmin edemediğim kadar iyi geçiyor. Gerçi henüz dışarı çıkıp birşeylere maruz kalmadım. Ama kararlıyım. Eşimle de konuştum. Kvlere annemlere gitsek bile yemegimizi evde yicez. Biz yedik geldik dicez. Akşam çay fasillarina katlanabilirim

Diyetin ilk aylarında yapmamak dahs iyi bir karar değil mi?

Back
X