- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
Günaydınn,herkes için güzel bir hafta sonu olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn,herkes için güzel bir hafta sonu olsun.
Hayırlı cumalar kızlar
Ben bir yıllık izine çıkıyorum diye gittim gelemedim,hepinizden özür diliyorum.
Eş durumu tayini için başvurmuştum tam Van'a geri döndüm tayin açıklandı,, çok şükür Ankara'ya tayinim çıktı, taşınma işleriyle uğraştık.ankaraya geleli 4 gün oluyor çalışacağım hastane falan belli oldu, inşallah pazartesi burada işe başlıyorum.
Hiç diyet yapamadım haliyle ama artık düzenli hayata adapte olup her şeyi yoluna koymam gerekiyor.bonus hakkını helal et,evet yazabilirdim bir bildirim yapabilirdim ama yapamadım![]()
Hiç sormayın, çok kötü oldu.Yemeyim desem de maalesef irademe sahip çıkamadım.Ucundan kıyısından derken çok kalorili şeyler yemişim.Bugün de az devam etti.Evde olmaması lazım ama gelenler ve evde yaşayanlara mecburen yapılıyor.
Şeker orucuna mı ben de bu aralar düşünüyorum
Tarifini isterizDün bi çorba yaptım yarım saat içinde
Bayıldı herkeş. Öyle bilgi işte
Tarifini isteriz![]()
Normalde oruç şeklinde oluyor sadece sahurda ve iftarda su icebiliyorsun ama ben 1. 36 saatlik yaptığımda adettim bu yüzden oruç değil açlık yaptım ara ara şu içtim. 2. 3. 4. 36saatliklerdede aynı şekilde devam ettim oruç şeklinde yapmadım. Çünkü yeni Corona geçirdiğim için hala gıcık yapıyor boğazım ara ara şu içmem gerekiyor.Aclikta su varmı? Yani doğru anladıysam haftada 36 saat aç kalıyorsun. Diğer hafta 72 saat doğrumubravo
![]()
Zaten aceleyle yapılan ya da az yapılan yemekler çok güzel olurDün bi çorba yaptım yarım saat içinde
Bayıldı herkeş. Öyle bilgi işte
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 102. 0
Bu hafta 101.4
Benim tartim da bura da hayirli cumalar![]()
Günaydınn
Muhtemelen güzel bir eksiyi dün bozdum.
Bildirim 125
Giden -0.2
Bugünkü bildirimim
Geçen hafta 90.90
Bıgün 91.40
Fark artı 500 gram
Haftaya 89 görme hedefi koyuyorum
Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 80
Bu hafta: 79.5
Giden:0.5
Toplam giden: 16.2
Hedef: 65
Merhabalar
kilo bildirimim 111.7
artım var ama ne kadar bilmiyorum 500 gr kadar herhalde
Benim kilo bildirimim 90, 300 yani artidayim.
Bugünki menüm sabah bir dilim ekmek 4 YK melemen 4 zeytin yeşillik. 1tk tahin pekmez. Öğlen yulaf yoğurt. Akşam karnı bahar 8 kaşık. Buraya şimdiden yazıyorum.
Yazdım artık yiyemem yalan olmasın diyerek kendimi frenliyorum![]()
Günaydın canım
Afiyet olsun cnm mantar yeni yeni sevmeye başladım ben tavuklu sebzeli sote yapıyorum çorbasını da bı deneyebiliriz2 tane mantarı minik minik doğradım kızgın yağda kavurdum çok azcık su saldı çekince 2 kaşık tepeleme un koydum kavurdum.
Su ve 1 bardak sütle pişti. Krema olursa 3 kaşıkta krema olurdu.
En son kapadıktan sonra dereotu attım içine yeşil kalsın diye.
Tereyağı boldu tabi ondan bayıldılar valla bende çok beğendim
Hoş buldum, inşallah sağolHoşgeldin.
Geleceğim dediğin için bekledim bende haliyle.
Taşınma falan çok işiniz olmuş hayırlı olsun yeni yer.
Sağlık huzur getirsin inşallah.
Hayırlı cumalar
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 1mandalin, yarım elma 15 yeşil zeytin çok güzel turşu zeytinler gibi değil
Öğlen:1 kase pırasa, 7 köfte 1 dilim ekmek karışık turşu
İyi geceler
İkindi: Yarımşar elma ve ayva
Akşam: 1-5 çipura (iri değildi) salata 1dilim ekmek
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
Öğle: 1 büyük kase çorba
İkindi:10 çubuk kraker
Akşam: Küçük tabak etli bamya yemeği
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Sabah 7 de yumurta yedim. 1 dilim ekmekle.
Oglen kendimi kaybedip epey buskuvi yedim
Sonra yesilcay,turk kahvesi
Aksam dunku sebzelerden, yoğurt ve salata. Dukkani kapadim bugün
Tartısı yanlıştır , kavga et küs onla. yadan ona tatlı yap götürkomşum diyete başladı 73.5 tan 70 e düşmüş ben hala aynıyım![]()
Dere otu yerine başka bişey olur mu2 tane mantarı minik minik doğradım kızgın yağda kavurdum çok azcık su saldı çekince 2 kaşık tepeleme un koydum kavurdum.
Su ve 1 bardak sütle pişti. Krema olursa 3 kaşıkta krema olurdu.
En son kapadıktan sonra dereotu attım içine yeşil kalsın diye.
Tereyağı boldu tabi ondan bayıldılar valla bende çok beğendim
Her gün yürüyor bir de. Kendimden utandımTartısı yanlıştır , kavga et küs onla. yadan ona tatlı yap götür![]()
Cok guzel. Bende kacamaksizim bu sabah. Onlar patates yerken ben baktim
Olur tabiki. Bende roka koydum ama aci geldi yiyemedimDere otu yerine başka bişey olur munane filan
![]()
Çok teşekkür ederim. Bende arastrayim epey mantıklı geldi sağolGunaydin kızlar
Annem ve kocam köye gittiler. Kızlarla yalnızım bu haftasonu
Uyuyorlar şimdi ben de biraz internette takıldım
Gideyim de bir kahve yapayım kendime kızlar uyurken sessizliğin tadını çıkarayım
Normalde oruç şeklinde oluyor sadece sahurda ve iftarda su icebiliyorsun ama ben 1. 36 saatlik yaptığımda adettim bu yüzden oruç değil açlık yaptım ara ara şu içtim. 2. 3. 4. 36saatliklerdede aynı şekilde devam ettim oruç şeklinde yapmadım. Çünkü yeni Corona geçirdiğim için hala gıcık yapıyor boğazım ara ara şu içmem gerekiyor.
Program seviyelerden oluşuyor. Seviye 4te haftada 1 kere 36saatlik oruç var 2 hafta sürdü. Seviye 5te haftada 2 kere 36 saatlik oruç var 1 hafta suruyor. Pazartesi seviye 6 baslicak haftada 1 kere 72 saatlik oruç olacak ve 2 hafta sürecek. Sonra seviye 7.... Diye devam ediyor.
Zaten aceleyle yapılan ya da az yapılan yemekler çok güzel olur
Bu arada size mesaj yazasiya ufaklık uyandı geldi. Bezini aldım mama yapicam şimdi ona. O mama içerken kendimde kahve yaparım. O kahve illa içilecek![]()