• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözlerim yaşarıyor nisan her gün geliyor 😍
İki öğünde protinli ölçülü olmuş bence.

Hem yeşil zeytin hem turşu var bol su içebiliyomusun atmak için?

Akşama biraz yoğurt olsa iyi olurdu sanki gayet güzel maşallah suda içiyosun

Evde olmasa yemeyiz işte. Sebze yoğurtla hafif olmuş akşam iyi olmuş
Evde olmamasi imkansiz ki eşimde cocukta akşam çayın yanina illa istiyolar. Zaten bizi boyle yapanda bu çay fasillari aslinda. Neyse artik ramazana az kaldi o zaman eşim istemiyor iftar yetiyor. Bende simdiden diyorum iftarda sürekli tatli isteme ya da alma diye inşallah dayanabiliriz. Sonra da yaz gelecek o zaman da kalkar çay fasillari

Hayırlı cumalar kızlar 😣
Ben bir yıllık izine çıkıyorum diye gittim gelemedim,hepinizden özür diliyorum.
Eş durumu tayini için başvurmuştum tam Van'a geri döndüm tayin açıklandı,, çok şükür Ankara'ya tayinim çıktı, taşınma işleriyle uğraştık.ankaraya geleli 4 gün oluyor çalışacağım hastane falan belli oldu, inşallah pazartesi burada işe başlıyorum.
Hiç diyet yapamadım haliyle ama artık düzenli hayata adapte olup her şeyi yoluna koymam gerekiyor.bonus hakkını helal et,evet yazabilirdim bir bildirim yapabilirdim ama yapamadım 🙁
hayırlı olsun canım.

selam kızlar. bugün 10.000 adıma yaklaşık yürümüşüm, yoruldum. regl öncesiyim, fena ödemim var. şu döngünün değişmesine halen tam alışmadı vücudum. sabahtan ağır bir baş ağrım vardı. inşallah bugün ya da yarın gelir artık.
Gecmis olsun sporunu tebrik ederim

saol canım iyi oldu valla. zorla çıktım dışarı, hiç istemedi canım ama iyi geldi yürüyüş.
Çocuklarla cikmama ragmen bana da cok iyi geldi. Park uzaktı, esimle ikimiz cocuklarin ikisinide bebek arabalarina koyduk yürüdük babasindan arabayi aldırmadım. Sonra da orda eşim buyukle oynarken ben küçüğü alip yurudum hem uyumuş oldu

Hindistancevizi yağı sipariş etmiştim. Bugün geldi. Bakalim bir fayda saglayacak mi? Hem turk kahvesine katicam hem degisik tariflerde kullanicam.

Artik şu aldigim selulit kremini sürüp taytı da zorla falan giyecegim. Bedenimin toparlanması lazım biraz. Tabi en başta spor şaaaarttt

Hindistancevizi yağı sipariş etmiştim. Bugün geldi. Bakalim bir fayda saglayacak mi? Hem turk kahvesine katicam hem degisik tariflerde kullanicam.

Artik şu aldigim selulit kremini sürüp taytı da zorla falan giyecegim. Bedenimin toparlanması lazım biraz. Tabi en başta spor şaaaarttt
sen güzel gidiyorsun maşallah. ama sağlıklı ve ölçülü beslenme ile spor beraber olunca güzel sonuç alınıyor bu da bir gerçek.

Moral bozan can sıkan bişeylet yaşıyosan onların da etkisi olur duygu durumu yemeye direk yansıyo bizim kilolarda.

Ama lüften önceki halinle bu haline bi bak o kadar kiloyu güzel menülerle sen verdin devam et inşallah.

Hiç yok mu bollaşan kıyafetin falan?
Teşekkür ediyorum ama çok şükür bir şeyim yok,arkadaşlarla bir araya gelme durumu olunca abur cubur oluyor ve ben hiç dayanamıyorum.Evde de olunca yeniyor.😃
Olmaz mı,kıyafetlerde çok belirgin oluyor,önü kapanmayan fermuarlar artık kapanıyor ve etraftan zayıfladığımı söyleyenleri de duyuyorum.
Hep beraber istediğimiz kilolara sağlıkla geliriz umarım,bir daha almamak üzere.Korumak daha zor çünkü.

Teşekkür ediyorum ama çok şükür bir şeyim yok,arkadaşlarla bir araya gelme durumu olunca abur cubur oluyor ve ben hiç dayanamıyorum.Evde de olunca yeniyor.😃
Olmaz mı,kıyafetlerde çok belirgin oluyor,önü kapanmayan fermuarlar artık kapanıyor ve etraftan zayıfladığımı söyleyenleri de duyuyorum.
Hep beraber istediğimiz kilolara sağlıkla geliriz umarım,bir daha almamak üzere.Korumak daha zor çünkü.

Kilolu olmak zor ya üzülür yersin sevinir yersin :))

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 dilim sucuk,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 poğaça,1/2 dilim börek,15 çubuk kraker
Akşam: 3 yemek kaşığı etli bamya yemeği,1tatlı kaşığı pirinç pilavı,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 dilim sucuk,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 poğaça,1/2 dilim börek,15 çubuk kraker
Akşam: 3 yemek kaşığı etli bamya yemeği,1tatlı kaşığı pirinç pilavı,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Bu pogaca böbreklerden bir an evvel kurtulmalisin. Dagit birilerine 😂

Back