• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar iyi geceler . Herkes uyudu şükür. Azcık nete bakayım dedim. Sizin listeyi gördüm bonus süper yapmışsın ellerine sağlık. Ben de yarın başlayabilsem ne güzel olacak. Çoookkk kilo aldım. Tartıya çıkmaya korkuyorum . Yemek yemeye nasıl da alıştım. Biliyor musunuz ilk defa bu yıl diyet yapmadan bir yaz ve bir kış geçiriyorum.inşallah kısa sürede yanınızda olabilirim . Herkesi kutluyorum en azından başlamış ve devamını getirmişsiniz. Darısı bana. Sevgiler.🥰

Sağolasın ❤

Günayydınn ❤❤

ZeA4YK5.gif

Hepinize benden sabah kahvesi ☕

Bugün diyetisyen kontrolüm var eksi bildireceğim Cumaya kadar da bu eksiyi dahada aşağı çekme niyetim

Yanlız kafalar yandı salı günleri herhalde diyetisyen için tartılacağım🙄

Olsun nolucak günü gününe uyucaksın artık.
Orda eksi çıktığında burda daha çok eksi çıkıcaksın onu düşün 😍

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
Bu sabah çok şükür pazartesi gördüğüm artının bir kısmı bitmiş kaldı 700 gram :confused: Onuda cumaya kadar fazlasıyla veririm inşallah :KK66:
Bol suya abanıp birde sıkı tutarsam halledeceğime eminim :KK66:

Sabah aç karnına da şekerimi bir ölçeyim dedim :KK43: 277 çıktı :KK61: Ciddi ciddi şeker hastasıyım sanırım :KK43:
Tamam tip 2 olduğumu biliyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı kaç senedir. Son gittiğim doktor hapı bile bıraktırmıştı 6 ay boyunca her ay kan kontrollerinde normal sınırlarda çıkınca ama sanırım daha beter oldu :KK43:
Yarınki kan sonucundan sonra bakalım ne diyecek doktor :KK43: birde bir gün sonuç bekle.

Neyse bunda da vardır bir hayır diyip ben beslenmeme odaklanayım :KK66:
Sabah kahvemle bir güne başlayayım da ;) ancak kendime gelirim ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 hastaneye gitmeni tavsiye ederim sağlık ocağı herşeyi yapmıyo sana şu an 3 aylık ölçüm lazım onu yapıyolar allahtan.

Açlık şekerin çok yüksek ilaç verilicek kullan napalım kilp vermenede yardımcı olur.
Çok susama wc sık sık gitme kaşıntılar var mı?

Bu sabah çok şükür pazartesi gördüğüm artının bir kısmı bitmiş kaldı 700 gram :confused: Onuda cumaya kadar fazlasıyla veririm inşallah :KK66:

Sabah aç karnına da şekerimi bir ölçeyim dedim :KK43: 277 çıktı :KK61: Ciddi ciddi şeker hastasıyım sanırım :KK43:
Tamam tip 2 olduğumu biliyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı kaç senedir. Son gittiğim doktor hapı bile bıraktırmıştı 6 ay boyunca her ay kan kontrollerinde normal sınırlarda çıkınca ama sanırım daha beter oldu :KK43:
Yarınki kan sonucundan sonra bakalım ne diyecek doktor :KK43: birde bir gün sonuç bekle.

Sabah kahvemle bir güne başlayayım da :KK66: ancak kendime gelirim :KK66:
Gecmis olsun. Dun yazmistin acaba bazen düşüyor mu diye. Annemin şekeri o kadar dengesizdi ki. Bazen 300 görüyordu bazen 70lere düşüyordu. Stres ve uzuntu yemekten daha beter etkiliyor. Ama doktora mutlaka gitmelisin

Sabah kahvemle bir güne başlayayım da :KK66: ancak kendime gelirim :KK66:
O gramlar nedir ki sen onu cumaya eksiye düşürürsün😊bende sağlık ocağında tahlillerimi verdim sonucu çıkmıştır ama bir gidemedim aile hekimine

Hayırlı günler
Dün akşam sadece salata yemiştim gece çok acıktım acımdan öleceedim🤣 ama hiç bişi yemedim.
Öğleden önce bi Fatih yapıp geldim. Ne zamandır bi yağmurluk almayı düşünüyordum sonunda aldım ferace uzunluğunda ve 52 beden😒 daha küçük bedenlerde almak nasip olur inş.

Hayırlı günler
Dün akşam sadece salata yemiştim gece çok acıktım acımdan öleceedim🤣 ama hiç bişi yemedim.
Öğleden önce bi Fatih yapıp geldim. Ne zamandır bi yağmurluk almayı düşünüyordum sonunda aldım ferace uzunluğunda ve 52 beden😒 daha küçük bedenlerde almak nasip olur inş.

Güle güle kullan son büyük aldığındır inşallah nisan bende yeni ferace istiyorum inş idare edim biraz ufağını aliyim

oynakbasi34 oynakbasi34 hastaneye gitmeni tavsiye ederim sağlık ocağı herşeyi yapmıyo sana şu an 3 aylık ölçüm lazım onu yapıyolar allahtan.

Açlık şekerin çok yüksek ilaç verilicek kullan napalım kilp vermenede yardımcı olur.
Çok susama wc sık sık gitme kaşıntılar var mı?

Valla susama olayı pek yok daha doğrusu unutuyorum şişe gözümün önünde olmayınca ama wc maşallah :D birde birden bastırıyor hatta şekerden haberim yokken anam yaşlanmaya başlayınca mı böyle oluyor diye düşündüm :(
Kaşıntı arada oluyor hatta arada kolumda uyuşma olduğunda acaba omuzumdaki sıkıntıdan mı yine diyordum ama şeker ona da sebep olabilirmiş :( sabah okudum onuda ;)

Devletten yer bulamadım ama bir şimdilik sağlık ocağında yapılabilenleri yaptırayım olmadı o sonuçları da alıp özele giderim ;) en azından onlara para vermemiş olursam fiyat biraz düşer :D

Gecmis olsun. Dun yazmistin acaba bazen düşüyor mu diye. Annemin şekeri o kadar dengesizdi ki. Bazen 300 görüyordu bazen 70lere düşüyordu. Stres ve uzuntu yemekten daha beter etkiliyor. Ama doktora mutlaka gitmelisin

Çok teşekkür ederim canım ;) valla hiç 70i görmedim şimdiye kadar :( en fit dönemimde bile okadar düşmemiştir :(
Stres de olabilir maşallah aksiyonsuz gün yok :D Takmıyorum gerçi ama bünye benim gibi düşünemeyebilir ;)
Yarın artık doktora gittiğimde ayrıntılı konuşurum ;)

O gramlar nedir ki sen onu cumaya eksiye düşürürsün😊bende sağlık ocağında tahlillerimi verdim sonucu çıkmıştır ama bir gidemedim aile hekimine

Kesinlikle ;) azimle devam inşallah elbet şeker de kendine gelir ben gereken tedaviye başladıktan sonra ;)
Hadi bakalım inşallah senin de sonuçların güzel çıkar ;)

Valla susama olayı pek yok daha doğrusu unutuyorum şişe gözümün önünde olmayınca ama wc maşallah :KK70: birde birden bastırıyor hatta şekerden haberim yokken anam yaşlanmaya başlayınca mı böyle oluyor diye düşündüm :KK43:
Kaşıntı arada oluyor hatta arada kolumda uyuşma olduğunda acaba omuzumdaki sıkıntıdan mı yine diyordum ama şeker ona da sebep olabilirmiş :KK43: sabah okudum onuda :KK66:

Devletten yer bulamadım ama bir şimdilik sağlık ocağında yapılabilenleri yaptırayım olmadı o sonuçları da alıp özele giderim :KK66: en azından onlara para vermemiş olursam fiyat biraz düşer :KK70:

Çok teşekkür ederim canım :KK66: valla hiç 70i görmedim şimdiye kadar :KK43: en fit dönemimde bile okadar düşmemiştir :KK43:
Stres de olabilir maşallah aksiyonsuz gün yok :KK70: Takmıyorum gerçi ama bünye benim gibi düşünemeyebilir :KK66:
Yarın artık doktora gittiğimde ayrıntılı konuşurum :KK66:

Kesinlikle :KK66: azimle devam inşallah elbet şeker de kendine gelir ben gereken tedaviye başladıktan sonra :KK66:
Hadi bakalım inşallah senin de sonuçların güzel çıkar :KK66:
Seker hastaligininda cesidi varmis iste. Tahlillerle baktirmak lazim.
Bir keresinde biz yusrayi hastaneye götürürken annemde yanimizdaydi. Yusra ağladıkça, elinde serumla gördükçe annem stres olmuş. Eve dönerken eczaneye ilac almaya girdik hem sekerini olcturulelim dedik 54 e düşmüştü şok geçirdik. Tabi yusrayi biraktik hemen onla ilgilendik resmen. O yuzden genelde hastalik durumlarinda hemen onu aramiyorum. Havale gecirdiginde hemen soylemedim mesela 6 7 saat sonra babami arayip haber verdim

Seker hastaligininda cesidi varmis iste. Tahlillerle baktirmak lazim.
Bir keresinde biz yusrayi hastaneye götürürken annemde yanimizdaydi. Yusra ağladıkça, elinde serumla gördükçe annem stres olmuş. Eve dönerken eczaneye ilac almaya girdik hem sekerini olcturulelim dedik 54 e düşmüştü şok geçirdik. Tabi yusrayi biraktik hemen onla ilgilendik resmen. O yuzden genelde hastalik durumlarinda hemen onu aramiyorum. Havale gecirdiginde hemen soylemedim mesela 6 7 saat sonra babami arayip haber verdim

Aslında çoğu hastalıklar hep kilo yada stresten :(
Genelde hastalıklarda en soğuk kanlı olan benim daha doğrusu dışa belli etmem ;) elimden ne gelirse yaparım ve genelde sonrasında yamulurum :KK48: iğneden korkan ben eşimin kas gevşetici iğnesi yazılırsa onu bile yaparım ;)

Back
X