Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mor
Mor duygu rengidir, çok özel bir renktir, mistik bir yücelik getirir ve metafizik gücü simgeleştirir. Mor imparatorlukların, dinlerin, ölümün, cazibenin ve sevginin sembol rengi olarak yüzyıllar boyu kullanılmıştır. Mor rengi mistikler, büyük sanatçılar, düşünürler, toplumları düşünce ve ideallerle yönlendirenler tarafından seçilir ve kullanılır. Büyük, ölümüne ve çok özel aşklar mor rengin aşklarıdır onlardan sürekli mor renk yayılır. Bu renk nedeni anlaşılmaz bir bütünlük ve birlik sağlar çünkü bu gizemli gücün önünde mor bir sis ve buğu vardır. Müzikte mor rengi veren nota si'dir.
İstemediğiniz sorumluluklar sizin için çekilmezdir, bu duruma zorunlu olarak düşerseniz asla mutlu olamazsınız. Çevrenizde bu rengi yayan bir ortam bir şekilde muhakkak olmalıdır, yoksa yaşama küsebilirsiniz. Siz zor karar veren ve aslında çevreye yani sıradanlığa uyumsuz birisiniz. bu da ayrıcalığınızdır. Bütün yeni çağ aktiviteleri başta astroloji olmak üzere, parapsikoloji, kristaller ve ruhsal şifa sizin için doğal ve uygun konulardır.
Eflatun seçilmiş ve mükemmeliyetçi bir renktir, seçilmişler içindir. Manevi enerjiyi simgeler, ruhsal yetenekleri geliştirir, sır küpü olmanızı sağlar. Zeka düzeyinizi arttırır.
Mavinin ve kırmızının karışımı olan mor size korunma güdüsü sağlar, kendinizi sanki sağlam bir kalkanın arkasında gibi hissedersiniz. Bu renk kokteyli sizi sakinleştirebileceği gibi aynı zamanda da uyarıcıdır. Örneğin bu renklerin yani mavi tonların ve kırmızının yani morun hakim olduğu odalarda sevişmeyi deneyin; göreceksiniz ki çokşey farkli olacaktir.
Mor renk size güç verir, yeteneklerinizi pozitif olarak etkiler. Konsantrasyonu arttırır aynı zamanda da meditasyon için çok uygun bir renktir. Mor renkli bir ışığın veya enfraruj bir lambanın yandığı bir odada oturup kendinizi dinlemeniz ve sizi yoran düşünceleri yarım saat için olsa da kafanızdan atmanız tahmininizden öte size dinlendirecek ve sakinleştirecektir. Yanlız şunu hiç unutmayin, bu renk sizi ancak rahatsız etmediği sürece kullanmalısınız; bunun göstergesi ise uykularınızdır.
Mor renk sizi rahatsiz ediyor ve sevmiyorsaniz sizi korkutan güçler demektir; beklenmedik tehlikeler düşlüyorsunuz ve ani sürprizlerden korkuyorsunuz. İlişkilerinizin daima dengeli ve dozunda olmasını istiyorsunuz; çok sıcak ve çok soğuk ilişkiler size göre değil. kendinizi dengelemek için çevrenizde ve gardrobonuzda çimen yeşili ve pembe renkleri bulundurun.
Kaynak: Renkterapi - Renkler ve Anlamları
mor beyin organını ren gi olduğu için beyni dinlendirir diye okumuştum bi yerde
paylaşının için saol
çok severim moru benim kız büyük mor hastası herşeyimiz mor
evimdede koltk takım larım mor aan mosmoruz anlıcannn
bende yeşil seviyorum....bian yeşil koltuk takımı düşündümacayıp idali olur. benim koltuklar krem rengi olarak kalsın...
![]()
sağ tuşla napıyosun anlamadımcanım cım onu bende yapıyomda kalıcı olanı dediydim onada açıklama yapmışsın zatiii aslında yıllardı burda dirsek çürütüyom amma bu topikten başka bi yere geçemedim 6 yıldır nedense
ayrıca ben yazdıktan sona mausun sağ tuşuyla yazdıklarımı işaretleyip sona baıyom istediğim renge toptan oluveriyoo öle ortasını mortasını bulmaya uğraşamıyorum çocuklardan
geçmiş olsun canım migren tarzı başağrısına benziyor ağrın Allah kolaylık versin ilaç almada geciktiysen faydası olmuyor malesef
mor benimdi amaaaa listeleri hep mor yaparım ben:)ama senin de olabilir tabisi
teşekkür ederimben de deneyeyim bi ara :) ben emziriyorum bi de pimpirikliyim, o zararlı mı bu bilmemne mi die :)
tebrik ederim, ben direksiyon hocasıym, izmirdeysen ya da yolun düşerse yardımcı olurum seve seve :)
bizim aynur cücüşü pro üye sanırım aceba ne gibi bi işe yrıyo bu üyelik bi okuyam bulursam ana sayfadanzeki mürende bizi görecekmi pro üye olursam:)))))
Mor
Mor duygu rengidir, çok özel bir renktir, mistik bir yücelik getirir ve metafizik gücü simgeleştirir. Mor imparatorlukların, dinlerin, ölümün, cazibenin ve sevginin sembol rengi olarak yüzyıllar boyu kullanılmıştır. Mor rengi mistikler, büyük sanatçılar, düşünürler, toplumları düşünce ve ideallerle yönlendirenler tarafından seçilir ve kullanılır. Büyük, ölümüne ve çok özel aşklar mor rengin aşklarıdır onlardan sürekli mor renk yayılır. Bu renk nedeni anlaşılmaz bir bütünlük ve birlik sağlar çünkü bu gizemli gücün önünde mor bir sis ve buğu vardır. Müzikte mor rengi veren nota si'dir.
İstemediğiniz sorumluluklar sizin için çekilmezdir, bu duruma zorunlu olarak düşerseniz asla mutlu olamazsınız. Çevrenizde bu rengi yayan bir ortam bir şekilde muhakkak olmalıdır, yoksa yaşama küsebilirsiniz. Siz zor karar veren ve aslında çevreye yani sıradanlığa uyumsuz birisiniz. bu da ayrıcalığınızdır. Bütün yeni çağ aktiviteleri başta astroloji olmak üzere, parapsikoloji, kristaller ve ruhsal şifa sizin için doğal ve uygun konulardır.
Eflatun seçilmiş ve mükemmeliyetçi bir renktir, seçilmişler içindir. Manevi enerjiyi simgeler, ruhsal yetenekleri geliştirir, sır küpü olmanızı sağlar. Zeka düzeyinizi arttırır.
Mavinin ve kırmızının karışımı olan mor size korunma güdüsü sağlar, kendinizi sanki sağlam bir kalkanın arkasında gibi hissedersiniz. Bu renk kokteyli sizi sakinleştirebileceği gibi aynı zamanda da uyarıcıdır. Örneğin bu renklerin yani mavi tonların ve kırmızının yani morun hakim olduğu odalarda sevişmeyi deneyin; göreceksiniz ki çokşey farkli olacaktir.
Mor renk size güç verir, yeteneklerinizi pozitif olarak etkiler. Konsantrasyonu arttırır aynı zamanda da meditasyon için çok uygun bir renktir. Mor renkli bir ışığın veya enfraruj bir lambanın yandığı bir odada oturup kendinizi dinlemeniz ve sizi yoran düşünceleri yarım saat için olsa da kafanızdan atmanız tahmininizden öte size dinlendirecek ve sakinleştirecektir. Yanlız şunu hiç unutmayin, bu renk sizi ancak rahatsız etmediği sürece kullanmalısınız; bunun göstergesi ise uykularınızdır.
Mor renk sizi rahatsiz ediyor ve sevmiyorsaniz sizi korkutan güçler demektir; beklenmedik tehlikeler düşlüyorsunuz ve ani sürprizlerden korkuyorsunuz. İlişkilerinizin daima dengeli ve dozunda olmasını istiyorsunuz; çok sıcak ve çok soğuk ilişkiler size göre değil. kendinizi dengelemek için çevrenizde ve gardrobonuzda çimen yeşili ve pembe renkleri bulundurun.
Kaynak: Renkterapi - Renkler ve Anlamları
Eki Görüntüle 617327 Eki Görüntüle 617328 nikah elbisesini paylaşan arkadaşım bak elbisen için böle aksesuarlar ne hoş olurrr siyah elbisene renk kat benceresmi kesmeye uğraşamadım olduğu gibi kopyaladım ondan ilk resim de başka resimde çıkmış
mor koltuklar güzel olur ama...krem bende severimde küçük çocuk olunca helede 3 yıla bi tain olunca alamıyo insan emekliliğe nasipse alırım inşallah
bende maşallahı vardı vallaya ben akapunktura giderken akapuntur doktoru vermisti kiraz sapı. bir hafta kiraz sapı bir hafta gül kurusu dönüsümlü içmemi istemisti. 3 ay her sabah içtim. bende gr işe yaramadı. sanırım bu otlar her bünyede farklı etki gösteriyor...
sağ tuşla hepsini kopyalarken yapıyoruzya öle hepsini işaretle yazdığının sona istediğin renge bas mehtap bende ancak bu kadar anlıyorum
şah gizem geçmiş olsun. Ben baş ağrısından hiç anlamam sana tavside bulunamiyorum. benim baş ağrımm uyunca geçer. bende renk yaptım... bakalım olacak mi? hehe
geçmiş olsun canım migren tarzı başağrısına benziyor ağrın Allah kolaylık versin ilaç almada geciktiysen faydası olmuyor malesef
mor benimdi amaaaa listeleri hep mor yaparım ben:)ama senin de olabilir tabisi
teşekkür ederimben de deneyeyim bi ara :) ben emziriyorum bi de pimpirikliyim, o zararlı mı bu bilmemne mi die :)
teşekkür ederim, içerim yeşil çay,severim de ama bu ara işler yoğun, eğitim falan, aksattım galiba. teşekkür ederim![]()
tebrik ederim, ben direksiyon hocasıym, izmirdeysen ya da yolun düşerse yardımcı olurum seve seve :)
tamamdır :) inşallah bol bol verip kilocukları yazıcam size
bildiğimiz medine hurması mı yoksa cennet elması da denen meyve mi ?
geçmiş olsun bu arada, geçer inşallah bi an önce
8 kaşık mantı ve yarım lahmacunla günü kapattım.
50 tane mekik çektim gönlüm hiç rahat değil.
O hamurları kusmak istiyorum !!!!![]()
cixs kusmak yoknefsine dayanamayip yemeyi ve sonrada kusmayi aliskanlik haline getirme.bir 50 mekik daha cek, yarin karin kaslarin agridiginda , bir daha manti yemek istemezsin :)))
canlarim, ayrilmak zor sizden ama bu agriya dayanmak iskence.gideyim sicak bir dus alip papatya cayi icip yatip uyumaya calisayim, cok gergin bir gün gecirdim, belki ondandir. Allah rahatlik versin kuzular.
uufff çok kötü vallahi.. Allahım korusun.
Kusmaya yeltendiğimde yediğim azarlar çok çok haklı sebeplerdenmiş..
Ben bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.
nasıl bir diyet yapiyorsun? ve boyun kaç?
6 kilo verimişsiniz. pes etmeyin. yarın sabah herşeye yeniden başlayın. bugun bitti artık. yarın yeni birgün...Sözde diyetim az yemek, ekmek tüketmemek ve spor yapmak.. Sözde yani...
Boyum da 1.68
Bu aralar ipin ucu kaçtı ya oof ooofff.
6 kilo verimişsiniz. pes etmeyin. yarın sabah herşeye yeniden başlayın. bugun bitti artık. yarın yeni birgün...
bizim aynur cücüşü pro üye sanırım aceba ne gibi bi işe yrıyo bu üyelik bi okuyam bulursam ana sayfadanzeki mürende bizi görecekmi pro üye olursam:)))))
İyi geceler,iyi uykular diliyorum sevgili yoldaşlar..
Bugün İzmir'de yağmur hiç dinmedi sayılır.ıpıslak bir gündü :)
Dün evlilik yıldönümüz dü bizim. tam tamına 18 yıldır sevgili kocamla aynı evi,aynı hayatı paylaşıyoruz..Allah ayırmasın inşallah..
Dün malum geç geldiğim için pazar günü kutlarız diye planladık..Bugün de saat 15:00 te gidip 23:00 te evde oluyorum...
Eve girdiğim de ışıklar kapalıydı ama yer de oklar ve mumlar salonu gösteriyor du :)
Müzik eşliğin de salona geçtim ki oda ne, nefis bir pasta eşliğin de eşim kızım ve oğlum koltukta oturmuş gülümseyerek beni bekliyorlar :)
böyle işte :)
Nursena, ben pro üyeyim bir seferlik ücret ödeniyor adına kk kart ve yanında bir kaç hediye daha geliyor...