Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[B]eger diyet yapmaya hazir degilseniz, ise sadece aksam yemeginden baslayin derim.
=============================================================
-Allah ne verdiyse sebze veya etli sebze 1 tabak(abartmadan) + salata + 1 kase yogurt, 1 veya 2 dilim KEPEKLI ekmek. yatmadan 1-2 saat once sadece meyve(1 veya 2 adet). (sakin ama sakin unlu, tatli, abur cubur vs yok, cok caniniz istiyosa gunduz ara ogunde yiyin bari tamamcokacimcoook.)

-benim haftada bir gun pasta gunum, cuma aksamlari pasta veya dondurma, cikolata vs. ne istersem yiycem. cuma harici canim tatli isterse hurma yiyorum. hurma tatli, cikolata ihtiyacini kesiyor. bir sure sonra cikolata degil, caniniz hurma istiyor. 4-5 adet yiyebilirsiniz. hem de saglikli, dogal, hem de kalorisi dusuk, mis gibi iste tam bize gore , daha ne olsun.. [/B]

- bi de onceden de yazmistim ama belki okumadiysaniz, bana kabuklu meyve tavsiye etmislerdi, sindirim sistemini iyi calistiriyor, her gece yatmadan 1 saat once 1 adet kabuklarini soymadan elma yiyorum.

papatya89 , umudun kalmadi mi? bak ben 94 kiloyum su an ve cok umutluyum , cok sukur.

benim ilk hedefim ne biliyor musun 89 kilo. yani 80'lere inmek.

sen de kendine ulasilabilir bi hedef koy. mesela 85. ilk hedefin 85 olsun. eger bir ay dikkat edersen, ucari kacari yok ki, geldikleri gibi giderler canim merak etme. bir ayda 85'e inersin.

cok hizli kilo vermek hic saglikli degil canim. kendine dikkat et.

papatya89 ve suri hosgeldiniz.. size basarilar diliyorum .
hepimiz birbirimize destek olucaz.
ben 90 lari ve 80 leri geride biraktim ama bu topicten ayrilmak istemiorum . bir bucuk ay öne 90 kiloydum cünkü.
dilerim sizleri motive edebilirim kizlar ..
en önemli sey
öncelikle azim ! azim ! azim !
olsada olur olmasada olur lafin gelisi zayíflamak istemiceksiniz . cok istekli olmak önemli.
ilk 8 kiloyu ackalarak verdim diyebilirim . ama tuvalete cikma sorunu cikti meydana ve simdi düzenli yiyiyorum .
az kalorili yicekler . ve aksamlari bisi yemiorum.
ayrica spor , en azindan mekik cekiyorum ama bu da bisiii
bebisimle yürüyüse ciktigimda ise özellikle bayir ve yokuslu caddeler tercih ediyorum .
simdilik benden bu kadarr

hmmmm teskrlerr bnde dün basladımm zatenn spor yapıorum kendmcee 93 kiloydum we pek bise yapmadan 3 kilo werebildmm biraz gayretle daha da werebilrim die düsünüorum bi iki hafta icinde ne kadr werebilrsem o kadr kilo wermek istiorumm ama bogazıma engel olamıorumm :KK43: ama sporu we oryanteli eksik etmiorumm :) bncee gercektn ise yarıooo

dun kendime yuzme dersi icin, mayo bakmaya gittim. oyle her cepheden ayna delikafadulden, moralim bozuldu yaa. evde tek karsidan anlamiyomusum durumun vehametini.. acaip selulit de cabasi.

evet kislar , sporsuz olmaz. bakalim her gun yuruyus yapsam diyorum. becerebilir miyim her gun, hem calisiyorum, hem de benimle oynamak beni 4 gozle bekleyen bekleyen 5 yasinda kuzum var.

neyse bi deneyeyim bakalim. kaydirigubbakcemile2

aSkito sen niye ozellikle mekik yapmayi tercih ettin? neye iyi geliyor. sana kolay mi geliyor yoksa daha mi etkili diye sectin ? bende hayatima daha cok hareket , spor eklemek istiyorum. bizimle paylasirsan sevinirim canim. beraber mekik dokuruz 90lar olaraktan.

diyetisyen haftada sadece bir gun ve ayni gun tartilmami tavsiye etmisti amma merak iste. yine tartildim. heyyooo :hooray: tartinin neresine basarsam basayim artik 95 ve 94 gorunmuyo. 93 ile 9.5 arasinda degisiyo.. :teytey:

demek ki 95'den sonra sana da bay bay 94. bi daha seni gozum gormesin :eek:klava:

yasasin.. :dance:

aa multivitamin almayi unuttum. hemen gidip iceyim.

93 ile 93.5 bucuk arasinda gidip geliyo gosterge demek istemustum. yanlis yazmisim. heyecandan olsa gerek .

aSkito sen niye ozellikle mekik yapmayi tercih ettin? neye iyi geliyor. sana kolay mi geliyor yoksa daha mi etkili diye sectin ? bende hayatima daha cok hareket , spor eklemek istiyorum. bizimle paylasirsan sevinirim canim. beraber mekik dokuruz 90lar olaraktan.

temmuzda dogum yaptimda .. göbek icin cekiorum canim.

kızlar bi süredir gelemedm nasıl gidiyor ben baya hasta oldm rejm falan hak getire. ama daha önce 107den 88 e inmiştim şimdi tekrar çıktm aynı azmi yakalamk istiyorm:KK43:

diyetisyen haftada sadece bir gun ve ayni gun tartilmami tavsiye etmisti amma merak iste. yine tartildim. heyyooo :hooray: tartinin neresine basarsam basayim artik 95 ve 94 gorunmuyo. 93 ile 9.5 arasinda degisiyo.. :teytey:

demek ki 95'den sonra sana da bay bay 94. bi daha seni gozum gormesin :eek:klava:

yasasin.. :dance:

aa multivitamin almayi unuttum. hemen gidip iceyim.

herbalcım kutlarım seni:nazar: yanlız bu multivitamin neyin nesi merak ettm ve kilo yapıyor mu??

tesekkur ederim dilencia.s.

zayiflarken hasta olmamak istiyorum, yedigim besinlerden gereken vitamini alip almadigimdan emin degilim o yuzden takviye olsun diye multivitamin kullanmaya basladim.

dogal ve vejetaryan olan bir urun sectim. diyetisyen bana bayanlar icin olan multivitamin kullanmamin daha iyi olacagini soyledi. ve balik yagi kapsulu tavsiye etti canim.( omega 3)

slm bayanlar.bende geldim.bende 90 üstüyüm.(şimdilik tabikaydirigubbakcemile3)

hosgeldin cimcme allah yardimcin olsun
herbal saol canim . darisi basina (yoksa eger)

hosgeldin cimcime81a.s.

3 kilo vermissin. demekki baslamissin. baslamak bitirmenin yarisidir.

insallah devamini da getirelim arkadaslar.. :lepi:

bu tarti manyadi yhaa
bi cikiyom 75 kg bi cikiyom 78 bi cikiyom 80 kg
hepsi bir kac saniye arayla .. ne bu simdi öff
insan tartisinada güvenmicekse neye güvenecek :roflol:

kızlaaarrrrrrr cooookk mutluyuummmm 2 kiloo wermisimmmm :KK70: 88 artık 90 lardann kurtuldumm we gercekten isteyince oluomusss :))

merhaba canlarım kader arkadaşlarım bende 96 kiloyum ve bebek istiyorum rahat bi hamilelik için kilo vermem gerekio.kilo vermeye karar verdim.daha öncede 70 kiloya kadar vermişliim var ama geri aldım.çok şey yaşıyorum hayatımda çok değişiklikler oluo ve bünyemmi kaldırmıo nedir anlamadım: :) (laf aramızda yemeye vurdum kendimi bende az değilim)o yüzden buraya geldim bende motive edicem kendimi sizlerle.seviorm sizi iiki varsınız.hadi hayırlısı..

hosgeldin kocsen insallah saglikla verirsin kilolarini.

ben dün bir tabak ton balikli havuclu salata yedim ve aksam cheese burger 1 tane :))
bugün sekersiz corn flakes yedim kahvaltida.

sizde yediklerinizi paylasirsaniz fikir olur.

bu arda buz dolabini diyet yogurtlariyla doldurdum.
birde müsli aldim , canim tatli cektiginde yogurtla karistirip yemeye,
türkcesini bilmiyorum . resim koyayim siz bana söyleyin ismini :)
M%FCsli420.jpg

papatya helal sana canim ne kadar sürede vardin 2 kiloyu?

X