• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 kg ve üzeri hamie kalanlar

Bende senle ayni boysa ama 89 kiloyum kilo gitmiyo bi ogun yemesem yerine kalorili seyler koydugum cok oluyo hamilelik istiyotum cok bende kadin doguma gittm karindan bakti tahlil yapti normal dedi az kilo verirsen daha rahat hamilelik geciricrgimi soyledi. Dis tedavisi yapmam lazim kanal tedavisi oldugu icin korkuyorumda
Pardon 98 kiloyum ins 89 olurum😁

arkadaşlar merhaba ben burada çok yeniyim önceki yazıları okudum hepsi 2009-2010 eski yıllar acaba hala burayı kullanan var mıdır ? Varsa o kadar sevinirim ki <3. Ben 90 kg ve hamilelik düşünüyorum benim gibi kilolu hamile kalanlar oldu mu nasıl geçti kaç kilo aldı bana bilgi verirse çok sevinirim..
Merhaba canım inşallah hamilesindir:) ben 89 'la hamile kaldım 98 le doğuma gittim ama şimdi tekrar bebek istiyoruz ve kilo aldım dr kilo verirsen senin için daha iyi demişti

Gunaydın kızlar bende 96 kilo ile hamile kaldım tup bebek bu arada 88 kiloya düştüm ilk 3 ay şimdi 4 aylık olduk hala tartilmadim. Insllah herkes hayırlıca minik yavrusuna kavuşur. Bebegımizin gelişimi iyi sukur. Rabbim herkese nasip etsin

Bende 90 kilo ile hamile kaldım 3. Ayım ve 85 kg ye düştüm dr dedigine göre bebekte bir sıkıntı gelisim bozuklugu yok şükür ben çok tatli yiyordum ama tamamen tiksindim ve sağlikli şeyler yiyorum bence çok kompleks yapmamak gerekir ben aldim sanarken vermisim 😂

86 kiloyum inşallah hamile kalabilirim bu kiloyla, tüp bebek olacak nasipse 🤲

Bende 79 kiloyla hamile kaldım boyumda kısa 4. Ayım bitti 3 kilo almışım. Hiç mide bulantısı kusma vs yaşamadım onunda çok etkisi var kilo almak konusunda

Back