• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 kg ve üzeri hamie kalanlar

Perikizim2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
38
7
86
arkadaşlar merhaba ben burada çok yeniyim önceki yazıları okudum hepsi 2009-2010 eski yıllar acaba hala burayı kullanan var mıdır ? Varsa o kadar sevinirim ki <3. Ben 90 kg ve hamilelik düşünüyorum benim gibi kilolu hamile kalanlar oldu mu nasıl geçti kaç kilo aldı bana bilgi verirse çok sevinirim..

90 kilo kime göre ama boyda önemli..
Benim kilo normal ama bir arkadaşım vardı 100 ü geçiyor sağlıklı bir şekilde doğum yaptı neredeyse son ayına kadar da çalıştı valla benden daha iyiydi

90 kilo kime göre ama boyda önemli..
Benim kilo normal ama bir arkadaşım vardı 100 ü geçiyor sağlıklı bir şekilde doğum yaptı neredeyse son ayına kadar da çalıştı valla benden daha iyiydi
Merhaba boyum 1.70 88-89-90 kilo arası gidip geliyorum 2 sene öncesine kadar 55 kiloydum evlendim kilo aldım ve çocuk düşünmeye başladık inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm olursa

Ben 124 kiloyla hamile kaldim cok sukur hic skntisiz son aya geldim canm simdin120 kiloyum insallah dogumdada bi sorun olmazsa kilo bende problem yaratmadi diyebilirim
Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın Canım benim Doğumda da kolaylık versin Rabbim

Ben tam 97 kilo ile hamile kaldım. 111 kilo ile doğuma girdim. Boyum 1.59. Doktorum tüm hamilelik sürecinde çok sıkı kilo kontrolü yaptı. En fazla 10 kilo ile bu işi bitirmemiz lazım demişti, ben 4 kilo fazladan aldım:) Ama ödemim çok fazlaydı. Doğumdan sonra ilk 1 hafta 8 kilo gitti. Çok şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Sorunsuz bir doğumdu. Sizin için de en iyisi olsun dilerim..

arkadaşlar merhaba ben burada çok yeniyim önceki yazıları okudum hepsi 2009-2010 eski yıllar acaba hala burayı kullanan var mıdır ? Varsa o kadar sevinirim ki <3. Ben 90 kg ve hamilelik düşünüyorum benim gibi kilolu hamile kalanlar oldu mu nasıl geçti kaç kilo aldı bana bilgi verirse çok sevinirim..
Canım bende 1.70 boyundayım 85-86 kg arasında değişiyor kilom ve gebelik düşünüyorum. Amh değerimde düşük çıktığı için, biraz elimizi çabuk tutmamız gerekiyor. Yinede dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bir yerde okumuştum kilolu olanlar hamileliklerinde, zayıf olanlara göre daha az kilo alıyorlar şeklinde. Zayıf olanlar beslenme şekilleri değiştiğinde çok fazla kilo alıyorlar gebelik sürecinde ama kilolu olanların zaten beslenme şekilleri daha fazla kalori içerdiği için olan kiloyu daha rahat koruyorlar denmişti. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

Ben tam 97 kilo ile hamile kaldım. 111 kilo ile doğuma girdim. Boyum 1.59. Doktorum tüm hamilelik sürecinde çok sıkı kilo kontrolü yaptı. En fazla 10 kilo ile bu işi bitirmemiz lazım demişti, ben 4 kilo fazladan aldım:) Ama ödemim çok fazlaydı. Doğumdan sonra ilk 1 hafta 8 kilo gitti. Çok şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Sorunsuz bir doğumdu. Sizin için de en iyisi olsun dilerim..
Canım benim Allah binlerce kez razı olsun inşAllah bizim içinde hakkımızda hayırlısı olur hamile kalırım. Sende bebeğini sağlıcakla büyüt :)

Canım bende 1.70 boyundayım 85-86 kg arasında değişiyor kilom ve gebelik düşünüyorum. Amh değerimde düşük çıktığı için, biraz elimizi çabuk tutmamız gerekiyor. Yinede dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bir yerde okumuştum kilolu olanlar hamileliklerinde, zayıf olanlara göre daha az kilo alıyorlar şeklinde. Zayıf olanlar beslenme şekilleri değiştiğinde çok fazla kilo alıyorlar gebelik sürecinde ama kilolu olanların zaten beslenme şekilleri daha fazla kalori içerdiği için olan kiloyu daha rahat koruyorlar denmişti. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
İnşAllah Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun sen de ben de tüm isteyen herkese Rabbim hayırlı evlat nasip etsin benim sorunum da adet göremiyorum 2 ay oldu hala adet olmadım adet olsam tahlil yaptırmaya gidicem adetliyken ama gelmediği için onu da yaptıramıyorum değerlerimi bilmiyorum şaştım kaldım valla

İnşAllah Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun sen de ben de tüm isteyen herkese Rabbim hayırlı evlat nasip etsin benim sorunum da adet göremiyorum 2 ay oldu hala adet olmadım adet olsam tahlil yaptırmaya gidicem adetliyken ama gelmediği için onu da yaptıramıyorum değerlerimi bilmiyorum şaştım kaldım valla
Aminnn canım. Adet görememende ki sıkıntı nedir acaba? Doktora gittin mi? Düzenlemek için ilaç vermediler mi?

Aminnn canım. Adet görememende ki sıkıntı nedir acaba? Doktora gittin mi? Düzenlemek için ilaç vermediler mi?
Canım ani kilo almam da bir etkenmiş ama küçük küçük kistlerim varmış benim fotoğraftaki gibi işte adet olmadım olsam gidicem tahlillere tarlusal verdi adet söktürücü ona rağmen gelmedi çok şaşkınım

Eklentiler

• EE910DB7-E1E1-4E9D-BC76-D9D6B6429CC9.jpeg
    EE910DB7-E1E1-4E9D-BC76-D9D6B6429CC9.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 159
Canım ani kilo almam da bir etkenmiş ama küçük küçük kistlerim varmış benim fotoğraftaki gibi işte adet olmadım olsam gidicem tahlillere tarlusal verdi adet söktürücü ona rağmen gelmedi çok şaşkınım
İnşallah kısa zamanda gelir canım. Stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış.

Merhaba,açıkçası kaç kilo olduğumu bilmiyorum.Diyetisyene gidiyorum ve doktorum mutlaka kilo vermem gerektiğini söylüyor.Diyetisyenden sonra kilo vermem hızlandı,ben bilerek kaç kg olduğumu öğrenmek istemedim çünkü öğrenince bu kadar kilo veremem diye kendi moralimi bozuyordum :110:En son 97 olduğumu bildiğim için tahminimce 93 falanım şu an. Boyum da 1,68.Klomene başladım dün.Doktor "kilo vermeye devam" dedi.Burada kilolu hamile kalanları okuyunca mutlu oldum.Elbette kilo verip hamile kalmak daha kolay ama kiloluyken de hamile kalabilirim dedim :KK45:

Merhaba,açıkçası kaç kilo olduğumu bilmiyorum.Diyetisyene gidiyorum ve doktorum mutlaka kilo vermem gerektiğini söylüyor.Diyetisyenden sonra kilo vermem hızlandı,ben bilerek kaç kg olduğumu öğrenmek istemedim çünkü öğrenince bu kadar kilo veremem diye kendi moralimi bozuyordum :110:En son 97 olduğumu bildiğim için tahminimce 93 falanım şu an. Boyum da 1,68.Klomene başladım dün.Doktor "kilo vermeye devam" dedi.Burada kilolu hamile kalanları okuyunca mutlu oldum.Elbette kilo verip hamile kalmak daha kolay ama kiloluyken de hamile kalabilirim dedim :KK45:
Canım hayırlı olsun senin için de bende kilo vermeye çalışıyorum doktorum acil kilo ver dedi yoksa zormuş hamile kalmam bende ki kistler kilodan besleniyormuş

Kilo ve hamilelik 😊
Direk beni anlatan iki kelime 😁
Şimdi canım o kistcikler pcos bendede var yumurtlama olmadığı aylarda böyle adet olamama gibi düzensiz adet 40-50 günde adet olma gibi şeyleri çok şık yaşıyorsun... Ama dert etme
Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yoktur
İlk hamile kaldığımda 5 yıllık evliydim korunmadik ve olmadı... 58-60 kilolardaykende olmadı seneler geçti kilo eklendi.... onca sene sonra bir gün hamile olduğumu öğrendim bu arada 168 boyunda 25 yaşında ve 110 kiloydum doğuma kadar 20 kilo daha aldım 130 larda doğuma girdim. Bence ben hiç sorun yaşamadım son haftaya kadar valla kostura kostura hoplaya zıplaya bir hamilelik geçirdim Allah'a şükür sağlıklı doğdu bebeğim....
Şimdi 3 sene oldu emzirme döneminde de aldığım kilolardan sonra biraz diyet biraz spor 40 kiloya yakın verdim 98-99 kiloda sabit kaldım bir yıldır geçen dedik eşimle hadi ikinci için deneyelim Allah bilir bu ne kadar zamanda olucak o arada ben zayıflayim biraz diye plan yapıyorduk ki ilk denemeden hamile kaldim çok şükür
Şimdidikkar Edip çok kilo almadan bitirmek amacım bu gebeligimi oldukça zor verdim çünkü tekrar başa dönmek o kilolarda olmak istemiyorum.
Sonuç olarak canım iki gebeliğimden ilki 60 kusur ay denemede diğeri ilk ayda oldu kendini strese sokmadan gerekli tedavilerin varsa ol zayıflamaya çalış elbette kilo iyi bişey değil ama engelde değil

89 kilo ile hamile kaldım şuan 5 aylık olduk ve ben 1 kilo aldım ilk aylar zaten bulantı tiksinme ile geçti şimdi geçti ama iştahım açılmadı henüz

Bende senle ayni boysa ama 89 kiloyum kilo gitmiyo bi ogun yemesem yerine kalorili seyler koydugum cok oluyo hamilelik istiyotum cok bende kadin doguma gittm karindan bakti tahlil yapti normal dedi az kilo verirsen daha rahat hamilelik geciricrgimi soyledi. Dis tedavisi yapmam lazim kanal tedavisi oldugu icin korkuyorumda

Back