90 dan 50 ye :) birlikte zayıflayalım:)

O zaman yürüyüş şart oldu bana :))
55 ya da 56 kiloyum tartilmaktan korkuyorum suan :KK70:ama boyum 155 oldugundan 48 kilo iken ideal kilomda oluyorum

süper bir degisim olmus gerçekten ya :KK68::KK9:tebrikler.
bi kaç ay dişini sıkarsan hemen verirsin canım :)
ben hemen bacaklarımdan veriyorum üst bölgem biraz kaba duruyo oda göğüslerim büyük olduğundan umarım onlarda küçülür kilo verdikçe :)

bi kaç ay dişini sıkarsan hemen verirsin canım :)
ben hemen bacaklarımdan veriyorum üst bölgem biraz kaba duruyo oda göğüslerim büyük olduğundan umarım onlarda küçülür kilo verdikçe :)

Benim de tam tersi ust hemen inceliyor. bacaklar kalın. zaten belim ince de kilom alt tarafta. Tam armut tipim :KK70:

TE="gizembusra, post: 41398613, member: 665972"]güncel kilom 73.2 :) hedefime adım adım ilerliyorum 8 temmuzda 4 ay olacak ve toplam 20 kiloyu atmış olcm fakat geriye 20 kilo daha kalcak :)[/QUOTE]

Tebrik ederim canim süper gidiyorsun:)

TE="gizembusra, post: 41398613, member: 665972"]güncel kilom 73.2 :) hedefime adım adım ilerliyorum 8 temmuzda 4 ay olacak ve toplam 20 kiloyu atmış olcm fakat geriye 20 kilo daha kalcak :)

Tebrik ederim canim süper gidiyorsun:)[/QUOTE]
teşekkürler canım :) daha verilecek çook kilom var günlüğe pek yazamıyorum ama hedefime mutlaka ulaşıcam :)

90 kiloyla başladığım yola 75.1 kiloyla devam ediyorum :) 50,olana kadar durmak yok :)

Çok tebrik ederim. Baştan sona okudum, çok güzel kilo vermişsin :) Ben de 93 kiloyla başladm, kısmetse 53 kg olup bu kilo macerasına son noktayı koymak istiyorum :KK70: 6 ay önce ben de 77.8 kiloya kadar gelmiştim ama sonra freni patlamış kamyon gibi 90'lara doğru gittim :KK70: Vücut tipimiz birebir aynı, hatta görüntülerimiz bile :) Boyun kaç bu arada? Tam 50 kg mı olmak istiyorsun?

sağol canım :) boyum 1,60 canım evet tam 50 olmak istiyorum göğüslerim büyük olduğu için 60 kiloyken bile büyük duruyodu o yüzden biraz aşağı çektim hedefimi :) inşallah 4 ay sonra hedefime ulaşıcam tabi kilo vermem durmazsa sen kaç kilosun şimdi canım

eveet ramazan da uygulayacağım listeyi paylaşıyorum :) umarım herkese faydası olur

Eklentiler

• WP_20150608_001.jpg
    WP_20150608_001.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 50
X