90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Ahmet Ümit okudun mu hıc ?
Karamazovlar benı öldürcek valla :işsiz:
Okumam mı :KK68:
Çok severim.
istanbul hatırasını,beyoğlunun en güzel abisini büyük zevkle okudum:cool:
Beyoğlu rapsodisi de favorim.Bab-ı Esrarı aman aman beğenmedim.Ama güzeldi
Elveda güzel vatanım ve aşk köpekliktir var .Duruyor sıra onlara da gelir.:KK69:

Okumam mı :KK68:
Çok severim.
istanbul hatırasını,beyoğlunun en güzel abisini büyük zevkle okudum:cool:
Beyoğlu rapsodisi de favorim.Bab-ı Esrarı aman aman beğenmedim.Ama güzeldi
Elveda güzel vatanım ve aşk köpekliktir var .Duruyor sıra onlara da gelir.:KK69:
Elveda Güzel Vatanım 1 senedır bende de beklemede :işsiz:
butun kıtaplarını okydym hemen hemen hepsı bırbırınden guzel geldı bana:KK200:

Kızlar karnımı her gören aşağı düşmüş doğumun yaklaşmış dikkat et diyor daha 35 haftaligim karnimin aşağıda olması doğum belirtisi mi yani bebek doğum pozisyonunda mi doktor öyle bişey demedi sadece bu haftalarda bol şu iç sancın olursa kanaman olursa acile gel dedi bu doğum yaklaşmış demek mi bilgi verirseniz sevinirim :emir_bebek:

Kızlar karnımı her gören aşağı düşmüş doğumun yaklaşmış dikkat et diyor daha 35 haftaligim karnimin aşağıda olması doğum belirtisi mi yani bebek doğum pozisyonunda mi doktor öyle bişey demedi sadece bu haftalarda bol şu iç sancın olursa kanaman olursa acile gel dedi bu doğum yaklaşmış demek mi bilgi verirseniz sevinirim :emir_bebek:
Canımm hiç alakası yok bakma sen onlara benim de yukarıdaydı 40haftayı geçtim senin daha 2-3 haftan var doğurmazssın dediler aça karnım yukardayken doğurdum:-)

maşaallah Allah size bağışlasın. Nasıl bir duygu? Bende istiyorum ama birikimimiz evimiz ve arabamız olmadığı için korkuyorum eşim memur ben özel sektörde 1600 ile çalışıyorum :KK43:
Tarifsiz bir duygu canım rabbim istediğin zamanda hayırla sizede nasip etsin :-) bence hiç korkma bebek oluncada olur onlar :KK66:

X