- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.781
demek sende 94 lusunBende varım bende varııım
Yaş 23 evliyim3 aylık (düzeltilmiş yaş 2 aylık) oglusum var istanbuldan katılıyorum
Evet canım sendemek sende 94 lusun
bnde temmuz 94Evet canım sen
haha haaaa yasim senden kucuk
amaaa kesin tip olarak kesin buyuk vr yasli duruyorumdur :/
89 olsun bizim olsun sen de hoş geldin canım :)Bende 89 doğumluyum ama sorun olur mu buraya katılmam:/ :)
Ben seni bı konudan biliyorum ablan konusunda.Heheh olabilir bana 17 den büyük gostermiyorsun diyorlaröğrencilerim bile benden büyük gösteriyor
89 olsun bizim olsun sen de hoş geldin canım :)
Saol canım olsun bı evladım daha var diyorum ama unutulmuyor ana yüreği işte.ay cok uzuldum basin sagolsun
94 olmami kiz92 tertipliler burada mı lol
Olur olur o da olur eheheh94 olmami kiz
unutamazssin tabi ama obur dunyada seni karsilicakmis ☆☆Saol canım olsun bı evladım daha var diyorum ama unutulmuyor ana yüreği işte.Ömür boyu unutamam.
89 saylanıyor mu kızlar :)89lular yokmu acaba :)))
İnşallah.. bu arada kocamı da kaybedicem diye korkusu başladı kalbi sikistiyorunutamazssin tabi ama obur dunyada seni karsilicakmis ☆☆
Saymiyorsa çıkayım o zaman89 saylanıyor mu kızlar :)
ee anlatOlur olur o da olur eheheh
ay Allah korusuun ihmal etmeyin iyice bakinsin doktora :/İnşallah.. bu arada kocamı da kaybedicem diye korkusu başladı kalbi sikistiyorritim bozukluğu olabilir dedi doktor korkuyorum
Kıslar evet tanışalım dertleşelimee anlat
Burda doktor bişey yok diyor anlamıyor ki ben küçük bir şehirde yaşıyoruum büyük şehire gitmek lazım işte korkuyorum izin al diyorum yok alamam diyor napsin adam ekmek parası için çalışıyor bende ücretsiz izindeyim boşver diyorum sağlık herşeyden önemli diyorum yok üzülüyorum ben çokay Allah korusuun ihmal etmeyin iyice bakinsin doktora :/
insaAlalh en yakin zmanda bulyrsuniyi bir is .Kıslar evet tanışalım dertleşelim
Ben Dilara, İstanbul'da yaşıyorum. Üniversitesi mezunuyum okulumun adını paylaşmıyorum ifşa olmak istemezdimama Türkiye'nin en iyilerinden biri diyebilirim hihi
25 yaşındayım, nişanlıyım.
Şuan aslında oldukça bunaltıcı bir dönem geçiriyorum sevgilimle/nişanlımla yaşadığımız harika aşk olmasa zanaxları bonibon gibi yutabilirdim.
2017 iğrenç bir yıldı başıma çok kötü bir çok belki 6-7 olay geldi ailece. Tekrar tekrar üstünden geçmek istemiyorum hem modum düşüyor hem de kesin ifşa olurum çünkü bir pişmiş tavuğun başına geldi bunlar bir de bana.
Bu günlerde de haldır haldır iş arıyorum bir sürü 1.500 tl borcum var, lazer epilasyon taksidim var bilmem bilmem ne. Ay sonu 900 lira bir alcağımı alacağım ama işsizlik beni çok darladı. Para hiçbir şeye yetmiyor kız