- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.761
gunaydinlaaaar konunuzu yeni goruyorum bnde 94 yum _^ :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bagislasin evladinizi insaAllah hayirli evlat olur ☆☆Merhabalar nasılsın :) sabah serefleri hayırlı olsun:) bugün hava bozuk günum.. eşimle kahvaltı aylar sonra bugün yapabildim sonunda.. hele ki kilo vermem lazım lesli ve zumba yapmaya başladım doğum kilolarından bı turlu gitmedi tarçın zerdeçal zencefil yoğurt denemek istiyorum onla baya kilo gidiyor emzirdiğim için yapamıyorum üstelik 9aya yeni giren kızım var. Emzirince kolay verirsin dediler nafile. Ben tatlı bağımlısıyım tatlı yemesem kan şekerim düşüyor
gunaydinlaaaar konunuzu yeni goruyorum bnde 94 yum _^ :)
haha haaaa yasim senden kucukHoşgeldin canım ben de 90 doğumluyum :)
Bende 89 doğumluyum ama sorun olur mu buraya katılmam:/ :)Hoşgeldin canım ben de 90 doğumluyum :)
Amin canım rabbim herkese nasip etsin inşallah:)Allah bagislasin evladinizi insaAllah hayirli evlat olur ☆☆
amiiin :) sen kac dogumlusunAmin canım rabbim herkese nasip etsin inşallah:)
89 BMW model: evet 89 doğumluyunamiiin :) sen kac dogumlusun
anladim ya k.bakma ama ben abla demek istemiyirum bazi sizin yasinzdakiler benden daha genc duruyor :/89 BMW model: evet 89 doğumluyun
bende 28 yaşındayım ama 35 gösteriyorum çünkü kilom çok fazlaanladim ya k.bakma ama ben abla demek istemiyirum bazi sizin yasinzdakiler benden daha genc duruyor :/
ama dogum yapmissin ya normaldir :)bende 28 yaşındayım ama 35 gösteriyorum çünkü kilom çok fazla
Evli misiniz?ama dogum yapmissin ya normaldir :)
benim de gobus var sanki 7 aylik hamileyim okadr kotu yani :/
diyet zor gerfekten evet evliyim 4 yillik :)Evli misiniz?
Valla doğum kilolarından bı an önce vermek istiyorum 3ay sora ise basliycam memurum ücretsiz izine ayrıldım doğum yaptığımda 80 kiloydum 9 ayda 10 kilo aldım ya çok kötü oluyor tatlı bağımlısıyım vazgecemiyorum şimdilerde zumba ve lesliye başladım dışarı çıkınca yürüyüş yapıyorum ama diyet konusu tembellik o konuda.
Canım sende ya keşli zumba isterseniz birlikte yaparız 15 dk 3 mil:)ama dogum yapmissin ya normaldir :)
benim de gobus var sanki 7 aylik hamileyim okadr kotu yani :/
Çocuk varmı? Bende 3 senelik evliyim geç evlendim çünkü önce işimi aldım hayatımı yaşadım :)sen erken evlenmişsin:)diyet zor gerfekten evet evliyim 4 yillik :)
senn kac yillik
evet erkn evlndim bir kizim var 3 yasinda :)Çocuk varmı? Bende 3 senelik evliyim geç evlendim çünkü önce işimi aldım hayatımı yaşadım :)sen erken evlenmişsin:)
soz veremicemCanım sende ya keşli zumba isterseniz birlikte yaparız 15 dk 3 mil:)
Maşallah:) bende 9aylik kızım var:) kızım ikinci bebeğim ilki oğlum vardı maalesef karnında 7.5aylikken kaybettim yaşasaydı iki yaşında olacaktı kaybettikten 10ay sora kızıma hamile kaldim cok şükür kucağıma aldım:)evet erkn evlndim bir kizim var 3 yasinda :)
ay cok uzuldum basin sagolsunMaşallah:) bende 9aylik kızım var:) kızım ikinci bebeğim ilki oğlum vardı maalesef karnında 7.5aylikken kaybettim yaşasaydı iki yaşında olacaktı kaybettikten 10ay sora kızıma hamile kaldim cok şükür kucağıma aldım:)