90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Merhabalar nasılsın :) sabah serefleri hayırlı olsun:) bugün hava bozuk günum.. eşimle kahvaltı aylar sonra bugün yapabildim sonunda.. hele ki kilo vermem lazım lesli ve zumba yapmaya başladım doğum kilolarından bı turlu gitmedi :KK43: tarçın zerdeçal zencefil yoğurt denemek istiyorum onla baya kilo gidiyor emzirdiğim için yapamıyorum üstelik 9aya yeni giren kızım var. Emzirince kolay verirsin dediler nafile. Ben tatlı bağımlısıyım tatlı yemesem kan şekerim düşüyor
Allah bagislasin evladinizi insaAllah hayirli evlat olur ☆☆

ama dogum yapmissin ya normaldir :)
benim de gobus var sanki 7 aylik hamileyim okadr kotu yani :/
Evli misiniz?
Valla doğum kilolarından bı an önce vermek istiyorum 3ay sora ise basliycam memurum ücretsiz izine ayrıldım doğum yaptığımda 80 kiloydum 9 ayda 10 kilo aldım ya:KK43: çok kötü oluyor tatlı bağımlısıyım vazgecemiyorum şimdilerde zumba ve lesliye başladım dışarı çıkınca yürüyüş yapıyorum ama diyet konusu tembellik o konuda. :KK43:

Evli misiniz?
Valla doğum kilolarından bı an önce vermek istiyorum 3ay sora ise basliycam memurum ücretsiz izine ayrıldım doğum yaptığımda 80 kiloydum 9 ayda 10 kilo aldım ya:KK43: çok kötü oluyor tatlı bağımlısıyım vazgecemiyorum şimdilerde zumba ve lesliye başladım dışarı çıkınca yürüyüş yapıyorum ama diyet konusu tembellik o konuda. :KK43:
diyet zor gerfekten evet evliyim 4 yillik :)
senn kac yillik

evet erkn evlndim bir kizim var 3 yasinda :)
Maşallah:) bende 9aylik kızım var:) kızım ikinci bebeğim ilki oğlum vardı maalesef karnında 7.5aylikken kaybettim :KK43: yaşasaydı iki yaşında olacaktı kaybettikten 10ay sora kızıma hamile kaldim cok şükür kucağıma aldım:)

Bende varım bende varııım :halay:
Yaş 23 evliyim :tokat: 3 aylık (düzeltilmiş yaş 2 aylık) oglusum var :emir_bebek:istanbuldan katılıyorum :halay::KK76:

X