- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.801
Memnun oldum canım :)insaAlalh en yakin zmanda bulyrsuniyi bir is .
bnde zmsevliyim ev hanimiyim
bir kizim var ..☆☆
Evet o konuyu takip etmiştim yeğenin yetiştirme yurduna vermişti demi boşandılar ablamla enişten galiba.@orkidekaramel evet canım ablamla ilgili bir konum var. Hala arayıp sormuyor çoluğunu çocuğunu yakında 2 yıl olacak...
c.tesi de calisiyor muBurda doktor bişey yok diyor anlamıyor ki ben küçük bir şehirde yaşıyoruum büyük şehire gitmek lazım işte korkuyorum izin al diyorum yok alamam diyor napsin adam ekmek parası için çalışıyor bende ücretsiz izindeyim boşver diyorum sağlık herşeyden önemli diyorum yok üzülüyorum ben çok
bnde memnun oldum diyet mi yapiyrsun :)Memnun oldum canım :)
Cts günü de çalışıyor eşim işçi ben memurum yıllık izini de oluyor da bitti oda geçen kullandı ah ah zaman çok çabuk geçiyor yac.tesi de calisiyor mu
ylik izini falanda mi olmuyr
Evet canım bir yandan düğünüme kadar kilo vermeye çalışıyorum bu Ağustos'ta planlıyoruz iş durumumuza göre. İş kuracak nişanlım iş kurma yada ilk dönem çalışmaları çok uzun sürerse erteleyeceğim işimiz daha önemli aşkımız yerinde duruyor zaten hehebnde memnun oldum diyet mi yapiyrsun :)
nasil yani kac saat yoksa okadr para mi kesiyilar ben gunluk 50 tl kesiyokar diye biliyordum :/Cts günü de çalışıyor eşim işçi ben memurum yıllık izini de oluyor da bitti oda geçen kullandı ah ah zaman çok çabuk geçiyor yabende korkuyorum al izini diyorum saat ücreti alıyorlar isyerinden
Ne bölümü okudun:) kpssye felan dene bence:) hayat herşey çok pahalı. Yaşamak çok zor. Düğün ne zaman gi:)Kıslar evet tanışalım dertleşelim
Ben Dilara, İstanbul'da yaşıyorum. Üniversitesi mezunuyum okulumun adını paylaşmıyorum ifşa olmak istemezdimama Türkiye'nin en iyilerinden biri diyebilirim hihi
25 yaşındayım, nişanlıyım.
Şuan aslında oldukça bunaltıcı bir dönem geçiriyorum sevgilimle/nişanlımla yaşadığımız harika aşk olmasa zanaxları bonibon gibi yutabilirdim.
2017 iğrenç bir yıldı başıma çok kötü bir çok belki 6-7 olay geldi ailece. Tekrar tekrar üstünden geçmek istemiyorum hem modum düşüyor hem de kesin ifşa olurum çünkü bir pişmiş tavuğun başına geldi bunlar bir de bana.
Bu günlerde de haldır haldır iş arıyorum bir sürü 1.500 tl borcum var, lazer epilasyon taksidim var bilmem bilmem ne. Ay sonu 900 lira bir alcağımı alacağım ama işsizlik beni çok darladı. Para hiçbir şeye yetmiyor kız
duruyorsa sorun yokEvet canım bir yandan düğünüme kadar kilo vermeye çalışıyorum bu Ağustos'ta planlıyoruz iş durumumuza göre. İş kuracak nişanlım iş kurma yada ilk dönem çalışmaları çok uzun sürerse erteleyeceğim işimiz daha önemli aşkımız yerinde duruyor zaten hehe
Saatlik 7.5 lira kesiliyor işte mesai ücreti işte.nasil yani kac saat yoksa okadr para mi kesiyilar ben gunluk 50 tl kesiyokar diye biliyordum :/
Sözel bir bölüm okudum canım aslında kendi işimi kuracağım ben de nişanlımla kendi ofisimi kurmak istiyorum bu sene bakalım. Düğün işler kuruluncaNe bölümü okudun:) kpssye felan dene bence:) hayat herşey çok pahalı. Yaşamak çok zor. Düğün ne zaman gi:)
Ee tabi canım biz işimizi evimizi ayarlayıp evlenmeyi planlıyoruz zaten bebeklik arkadaşıyız uzatmalar pek sorun olmaz heheduruyorsa sorun yok
ama bn karsiyim omadar sevgili kalamaya ama siz mecbyrsunuz issiz evlenmek delilik olur :)
hakkınızda hayırlisi olsun inşallah hepsi zamanla olur:)Evet canım bir yandan düğünüme kadar kilo vermeye çalışıyorum bu Ağustos'ta planlıyoruz iş durumumuza göre. İş kuracak nişanlım iş kurma yada ilk dönem çalışmaları çok uzun sürerse erteleyeceğim işimiz daha önemli aşkımız yerinde duruyor zaten hehe
bebeklik miSözel bir bölüm okudum canım aslında kendi işimi kuracağım ben de nişanlımla kendi ofisimi kurmak istiyorum bu sene bakalım. Düğün işler kurulunca
Ee tabi canım biz işimizi evimizi ayarlayıp evlenmeyi planlıyoruz zaten bebeklik arkadaşıyız uzatmalar pek sorun olmaz hehe
Beşik kertmesi yani:) hayırlısı olsun insallahSözel bir bölüm okudum canım aslında kendi işimi kuracağım ben de nişanlımla kendi ofisimi kurmak istiyorum bu sene bakalım. Düğün işler kurulunca
Ee tabi canım biz işimizi evimizi ayarlayıp evlenmeyi planlıyoruz zaten bebeklik arkadaşıyız uzatmalar pek sorun olmaz hehe
Evet o konuyu takip etmiştim yeğenin yetiştirme yurduna vermişti demi boşandılar ablamla enişten galiba.
Hadi ya kimden mı o yeğenin babasından mı? Ablandan nasıl haber alabiliyorsunuz?Boşandılar da yeğenlerim bizde çok şükür eniştem evlatlıktan reddetmedi en küçüğünü. Şimdi gittiği yerde bir çocuk daha doğurmuş ablam
Hadi ya kimden mı o yeğenin babasından mı? Ablandan nasıl haber alabiliyorsunuz?
O senin whatsapp da Nurmarasini eklediği biliyor mu? Ablan şu an o adamla birliktelik mı yaşıyor ?Hayır değil bu da başka bir adam.. gittiğinde bı numaradan annemi aramıştı annem onu engellemişti ben de engellenenler listesinden numarasını aldım WhatsApp resimlerinden ogrendim..