- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.741
Dimiii kız sen bir yaşında olunca çalışmalara başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsambende istiyorum yaa arayı pek açmayız Allah nasip ederse
Amin canım benim amin :) bu sefer belki hemencik gelir Salihin kardeşi :)Aynenn canım Ramazandan sonra istiyorum ama Salih paşa bir buçuk yılda geldi bakalım ikincisi de o kadar nazlı mı :)
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere insallah
Amin canım benim amin :) bu sefer belki hemencik gelir Salihin kardeşi :)
Canım benim şu mübarek ayda dualarımdasın :) Rabbim sana hayırlısıyla anne olabilmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah canım amin amin aminaminn inşallahh kuzum Allah razı olsun senden. tüm isteyenlere ve bana tez vakitte nasip eder inşallah. biz de senin gibi tatlış bir anne olalım.
Yaaa Salihin kız versiyonu nasılda bal olur ama :) Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallahHayırlısı bakalım bir de kız evlat olursa tadından yenmez
Yaaa Salihin kız versiyonu nasılda bal olur ama :) Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah
AhahahhaahaahAy mümkünse kız evladım bana benzesin ya o da babaya çekerse kalpten giderim dermişim
Ahahahhaahaahbenim ki de bana hiç benzemiyor aynı babası nasıl beceriyor bu insanlar kendine benzetmeyi
Bu sefer tutacak inanıyorumValla ben aynaya da baktım hamileyken hep ama başaramadımikinciye sansimizi deneyecegiz
Nutellmmmm aynı vallahiBaska neler var bakayimm?
Kiz yogunum ya inan bakamiyorum valla yaa siteye girmek ugrastirici ya. Uygulama olsa super olcaktaNutellmmmm aynı vallahie sen anlat hiç konuşmuyorsun ama
Vallahi süper olur şöyle bildirim falan gelse*Kiz yogunum ya inan bakamiyorum valla yaa siteye girmek ugrastirici ya. Uygulama olsa super olcakta
Hic yaa direk gorup yazarim en azindan. Whatsapp gibiVallahi süper olur şöyle bildirim falan gelse*
Canım pek girmiyorum buralara artık daha doğrusu giremiyorumLittlestar kız börülce hiç sesin çıkmıyor napıyorsunuz görüşmeyeli :)
Canım pek girmiyorum buralara artık daha doğrusu giremiyorumiyiyiz çok şükür hepinizinki gibi yerinde duramayan bir afacanla uğraşıyorum sen nasılsın ikinci çocuk düşünceleri ne alemde :) bu arada hatırlayıp yazdığın için çok teşekkür ederim
Amin canim amin :)Valla canim yazin bi ara denedik de olmadı şimdi ara verdik Ocak ayına kadar yoksa bebek olursa doğum iznim yaz tatiline gelecek yanacaköğretmen olunca onları da hesap ediyoruz
Bizim afacan da hepten fena oldu canım Allah hepimize güç kuvvet versin :)