- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.721
NutellmmmmOoo nick degistirmisiz :)
Hoşgeldin canım benim nasılsın :)90lık ben de tesrif ettim efendim
hoşbuldumHoşgeldin canım
Bahçelerde börülce oynar gelin görümce.
Ozlemez olur muyum yaa birden herkes kayboluverdi. Kosusturmaca yavrum her sey ayni sende ne var ne yokNutellmmmmnerelerdesin neler yapıyorsun özlemedin mi hiç karpuzunu
Bende aynı şekerim :) oğlan bayağı hareketlendi koşturuyorum peşinde butün günOzlemez olur muyum yaa birden herkes kayboluverdi. Kosusturmaca yavrum her sey ayni sende ne var ne yok
Hoşgeldin canım benim nasılsın :)
Bende iyiyim canım çok şükür :) bende geçen sene hamilelikten tutamadım bünyem bayağı unutmuşOruçta hunharca tutan migrenimle uğraşmaktan çok giremiyorum sayfaya canım ama bu halimize de şükür.
sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Bende iyiyim canım çok şükür :) bende geçen sene hamilelikten tutamadım bünyem bayağı unutmuş
Canım benim şu mübarek ayda dualarımdasın :) Rabbim sana hayırlısıyla anne olabilmeyi nasip etsin inşallahalışırsın annem alışırsınnn
ahh bende hamile olsam da
Evet canım değişiklik iyidir dedimLittlestar nick değişmişsin tanıyamadım :) naber karpuzcanım?
Evet canım değişiklik iyidir dedim
Ne yapayım valla evde bir atom karıncası var onunla uğraşıyorumSen napıyorsun Salih paşa nasıl :) Oruç tutuyor musun :)
Maşallah annesi maşallah :)Salih paşa iyi çok şükür iyice yaramaz oldu fırlamasenin oğluş da yürüyor mu yoksa? 2 gün tutabildim bugün de niyetlendim Rabbim kabul etsin sen tutuyor musun canım?
Maşallah annesi maşallah :)
Daha yürümüyor canım bir yerlere tutuna tutuna geziyor bütün evibizde dün on aylık olduk :) bende tutuyorum Rabbim kabul ederse canım benim :)
Yaaa yerim ben onu... Çok tatlılar yaa valla doyamıyor insanSalih de aynen oyleydi sonra bir gün birden yuruyuverdi :) 10 ay 10 günlüktü yürüdüğünde :) şimdi maşallah koşuyor bile
Yaaa yerim ben onu... Çok tatlılar yaa valla doyamıyor insan
Dimiii kız sen bir yaşında olunca çalışmalara başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsamAynen insan bu tadı alinca doyamiyormus.. simdiden ikincinin hayalini kurmaya başladım