- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.601
Çook zorlandım hatta tükendim benim hiç yardımcı olanım olmadı eşim kv anne kimsem yoktu yanımda ve çok zorduBirşey sormak istiyorum ben çok ara vermek istemiyorum çok zorlandım mı ilk iki oğlanı büyütürken
Zordur tabi ben bi kaç sene bekleyeyim o zamanÇook zorlandım hatta tükendim benim hiç yardımcı olanım olmadı eşim kv anne kimsem yoktu yanımda ve çok zordu
Karpuzuuuummmİyi şekerim sen nasılsın napıyorsun
Tabi ilk bebiş nasıl huysuz mu o da önemliZordur tabi ben bi kaç sene bekleyeyim o zaman
OoooyKarpuzuuuummm
Hiç iyi değilim anneem birisi sanki pıcakla karnımı deşiyo.
Öldürecek bu karın ağrısı
Of kadın olmak neden bu kadar zor arkadaş.
Huysuz değil sanki ama bana çok bağımlı yani ben onu uyanıkken beş dakika yalnız bırakamıyorum ayrıca kucağımda uyuyorTabi ilk bebiş nasıl huysuz mu o da önemli
Emiyor mu bariHuysuz değil sanki ama bana çok bağımlı yani ben onu uyanıkken beş dakika yalnız bırakamıyorum ayrıca kucağımda uyuyor
Emiyor canımEmiyor mu bari
O zaman biraz daha bekle canımEmiyor canım
Beklicm inşallah canımO zaman biraz daha bekle canım
Vallahi öyle kzuum neden gecikti acaba senin benimde gecikti yaa 24gun26 günlük gecikmeyle regl oldum sonunda kızlar ay biz regle kızıyorduk ama bırakın gelsin gelmemesi daha kötüymüş :)
Ben çok ümitlendim istedim herhalde ya da kürtaj olmasaydım bebeğim bu zamanlarda doğacaktı üzüntüden stresten oldu. Canım doktora gittin mi?Vallahi öyle kzuum neden gecikti acaba senin benimde gecikti yaa 24gun
Rabbim gönlüne göre versin bitanem hiç stres yapma yapma ki daha hızlı kavuş yavruna..Gitmedim canım ama hep bi korku var içimde ya hamileysem diye.Emziriyorum belki ondandır dedim ama sanrım enfeksiyon var o gecikme yapar mı senceBen çok ümitlendim istedim herhalde ya da kürtaj olmasaydım bebeğim bu zamanlarda doğacaktı üzüntüden stresten oldu. Canım doktora gittin mi?
Git canım bi valla ben 10 gün bekledim hergün test kan verdim negatif doktora muayene oldum yok 20. Gün gittim ultrason falan gene yok ilaç verdi tabi. Amin canım allah senin yavruna da can sağlığı versin güle güle büyüt ne kadarlıkRabbim gönlüne göre versin bitanem hiç stres yapma yapma ki daha hızlı kavuş yavruna..Gitmedim canım ama hep bi korku var içimde ya hamileysem diye.Emziriyorum belki ondandır dedim ama sanrım enfeksiyon var o gecikme yapar mı sence
Git canım bi valla ben 10 gün bekledim hergün test kan verdim negatif doktora muayene oldum yok 20. Gün gittim ultrason falan gene yok ilaç verdi tabi. Amin canım allah senin yavruna da can sağlığı versin güle güle büyüt ne kadarlık
5aylık teyzesiGit canım bi valla ben 10 gün bekledim hergün test kan verdim negatif doktora muayene oldum yok 20. Gün gittim ultrason falan gene yok ilaç verdi tabi. Amin canım allah senin yavruna da can sağlığı versin güle güle büyüt ne kadarlık
Ayyy tam yemeliktir o allah güzel gelecek nasip etsin. Kız çok erkennnnnnn nasıl büyüteceksin ikisini.5aylık teyzesibi gideyim bakalım
Amin amin aminAyyy tam yemeliktir o allah güzel gelecek nasip etsin. Kız çok erkennnnnnn nasıl büyüteceksin ikisini.
Ayyy dikkat edin kuzum nolur sana zor olur bebişinde daha anne sütüne ihtiyacı vardır. Biz böyle kuruntu yapmayan varlıklar olsak ne güzel olurdu.Amin amin aminkuzummm korunuyoruz daha düşünmüyorum ama işte ya olursa diye korkuyorum
Çok zorlanırıım tabii zaten zorlanmayı geçtim hamile olup emziremeZsem çok üzülürüm.Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallahAyyy dikkat edin kuzum nolur sana zor olur bebişinde daha anne sütüne ihtiyacı vardır. Biz böyle kuruntu yapmayan varlıklar olsak ne güzel olurdu.