90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Karpuzuuuummm
Hiç iyi değilim anneem birisi sanki pıcakla karnımı deşiyo.
Öldürecek bu karın ağrısı
Of kadın olmak neden bu kadar zor arkadaş.
Ooooy
Karpuzun kurban olsun sanaaa
Zor anacım zor her yönden kadınlık zor
Çok mu ağrıyor kuzum yaa ben hep sıcak su torbası koyarım ayaklarıma karnım ağrırken çok iyi gelir bana

26 günlük gecikmeyle regl oldum sonunda kızlar ay biz regle kızıyorduk ama bırakın gelsin gelmemesi daha kötüymüş :)

Ben çok ümitlendim istedim herhalde ya da kürtaj olmasaydım bebeğim bu zamanlarda doğacaktı üzüntüden stresten oldu. Canım doktora gittin mi?
Rabbim gönlüne göre versin bitanem hiç stres yapma yapma ki daha hızlı kavuş yavruna..Gitmedim canım ama hep bi korku var içimde ya hamileysem diye.Emziriyorum belki ondandır dedim ama sanrım enfeksiyon var o gecikme yapar mı sence

Git canım bi valla ben 10 gün bekledim hergün test kan verdim negatif doktora muayene oldum yok 20. Gün gittim ultrason falan gene yok ilaç verdi tabi. Amin canım allah senin yavruna da can sağlığı versin güle güle büyüt ne kadarlık

5aylık teyzesi bi gideyim bakalım

Ayyy dikkat edin kuzum nolur sana zor olur bebişinde daha anne sütüne ihtiyacı vardır. Biz böyle kuruntu yapmayan varlıklar olsak ne güzel olurdu.
Çok zorlanırıım tabii zaten zorlanmayı geçtim hamile olup emziremeZsem çok üzülürüm.Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…