- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 29
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.621
Aminnnnn canım aminnnnnnÇok zorlanırıım tabii zaten zorlanmayı geçtim hamile olup emziremeZsem çok üzülürüm.Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah
Bende emziriyorum canım aynı gecikmeler bendede 11 ayda sadece 2 kez regl oldumRabbim gönlüne göre versin bitanem hiç stres yapma yapma ki daha hızlı kavuş yavruna..Gitmedim canım ama hep bi korku var içimde ya hamileysem diye.Emziriyorum belki ondandır dedim ama sanrım enfeksiyon var o gecikme yapar mı sence
Oyle olabiliyormuş değil mi testte yaptım kaç kez korkudan ama negatifBende emziriyorum canım aynı gecikmeler bendede 11 ayda sadece 2 kez regl oldum
Oluyor canım korkmaOyle olabiliyormuş değil mi testte yaptım kaç kez korkudan ama negatif
Çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattınOluyor canım korkma
Çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın
İsme bak ya nutella offf canım çekti
Oooy ben şimdi sana hasret mi kalacak nutellam
İsme bak ya nutella offf canım çekti
Oooy ben şimdi sana hasret mi kalacak nutellamBen ne yapayım evde bebemle uğraşıyorum
Bende akşamları geleyim o zaman buralaraHahaha bu tepkiyi ilk veren sen degilsincok tahrik ediciyimdir
Oyy yaa ozledim zatenama olsun aksamlari yazicam iste. Uyutmadin mi kiz hala onu. Ben suan uyutuyorum
Abooov kiz oyle cekilir mi anacimBende akşamları geleyim o zaman buralaraKız bizim için hayat daha yeni başlıyor
İşte bizim sıpa bire kadar uyumuyor sonra 11 e kadar uyuyor bi denişik bizim düzenAbooov kiz oyle cekilir mi anacimgerci sana sabah is yok, ben ise gidicem uyku savasu var bu aksam zaten uyumayacagim diye inat ediyor
He yaa istiricam simdi bacaklarindanİşte bizim sıpa bire kadar uyumuyor sonra 11 e kadar uyuyor bi denişik bizim düzenSanaa ilk iş günü hediyesi veriyor annesi prenses
Yaaa benim içinde bi ısırsana onuuuHe yaa istiricam simdi bacaklarindansizin oglan sabah yatip aksam kalkanlardan, simdiden alemci