- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.561
Deme be kuzummm yarında iş olur mu sen bi mağazada yöneticilik mi yapıyordun yanlış mı hatırladımkeçi gibi inatçı hıh
yarın da lanetliler gibi akşam 20:00a kadar çalışıyorum.
isyannnnnnnnnn
Deme be kuzummm yarında iş olur mu sen bi mağazada yöneticilik mi yapıyordun yanlış mı hatırladım
Ederim kuzum her zaman ederim rabbim gönlüne göre versin inşallahevet canım aynen öyle malesef.
ayın 1'inde de saat 14:00de işin başındayım.
yeni yıl bize gelmiyor anlayacağın.
hee bu arada yeni yıla girerken bana dua et bu sene bari anne olayım
Ederim kuzum her zaman ederim rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kız daha dün etiketledim ya seni nerdesin diyere gormedin mi aşkolsunKızlar iyi Akşamlar ne yapıyorsunuz,hiç de beni merak eden olmamış
Ben bebeğimle uğraşıyorum canım sen nasılsınKızlar iyi Akşamlar ne yapıyorsunuz,hiç de beni merak eden olmamış
Bende iyiyim canım,bebeğinle yeni yılınızı şimdide kutluyorum canımBen bebeğimle uğraşıyorum canım sen nasılsın
Bizde senin yeni yılını kutluyoruz bal teyzeBende iyiyim canım,bebeğinle yeni yılınızı şimdide kutluyorum canım
bizim çok yoğun geçiyor,kışın grib enfesiyon çoçuklar için çok zor geçiyor
Vallahi çok şükür canım ben de iyi ki diyorum hepne güzel kız genç yaşta anne oldun,oğlun oldu akıllı kızsın vallah
Ettim yavrum ya hatta kucuk bir parti duzenlendi :) simdi ayrildim daha sirketten yeni geciyorum eve
Eh hadi bakalım yeni işin hayırlı olsunEttim yavrum ya hatta kucuk bir parti duzenlendi :) simdi ayrildim daha sirketten yeni geciyorum eve
Ay sahlep yaptim kiz buyur gel anacim icelim sicak sicakEh hadi bakalım yeni işin hayırlı olsunşimdi gir eve sıcacık bir çay oooh miss
Ayyy çok ta severim koy kız bi fincan da bana ... Bu arada mesajımı okudun mu dun akşam oğlum diye yastığı emziriyordum bi baktım benim sıpa beşikte mışıl mışıl uyuyoAy sahlep yaptim kiz buyur gel anacim icelim sicak sicak
Oyy yavrum kiyamam :) annelik zor zanaat. Artik balatalar gitmisAyyy çok ta severim koy kız bi fincan da bana ... Bu arada mesajımı okudun mu dun akşam oğlum diye yastığı emziriyordum bi baktım benim sıpa beşikte mışıl mışıl uyuyo
Vallahi zor anacım bide çok çocuk isterdim birincisinde tükendimOyy yavrum kiyamam :) annelik zor zanaat. Artik balatalar gitmis
Yap yap bol cocuk gor ebeninkiniVallahi zor anacım bide çok çocuk isterdim birincisinde tükendim