- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.581
Vallahi ben tek çocukta gördüm anacımYap yap bol cocuk gor ebeninkini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ben tek çocukta gördüm anacımYap yap bol cocuk gor ebeninkini
Amin Her yerde kar :) heryerde trabzon(trabzon da diilim)Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Saglikla kucagina alirsin insallah
Neresi orasi yaaa 15 cm kar
Boşver seni yanlış yazıdırmışlar derizNisan 96 doğumlular konuya dahil olamıyor mu acaba?
Tabiki olabilir canım hoşgeldinNisan 96 doğumlular konuya dahil olamıyor mu acaba?
İyi şekerim sen nasılsın napıyorsunSelam ballar naber
Ooof bende oyle kuzum evde evde evdeMerhaba kizlar ne yapiyosunuz ben yine evde yine evde malesef
Ooof bende oyle kuzum evde evde evde
Etme kuzummm benim kocişinde bahanesi belli yok bebek hasta olurmuş yok nerede emzirecekmişim Ama sabrediyorum bahar gelince kimse tutamaz beni evde Sen kendin gitsen kuzum?Bazen isyan edesim var insan esini biraz disari cikarir demi bizde yok ne dusunceli koca nede sars
Anammmm yaş maş yok bacım gel takıl anlat hoşgeldinBende aranıza katılsam mı acaba çok mu yaşlıyım size göre??
Hoşbuldum canım 89 doğumluyum çorumluyum veee 3 erkek annesiyim :)Anammmm yaş maş yok bacım gel takıl anlat hoşgeldin
Ayyyyy maşallah ne güzel Allah bağışlasın canım Benimde 5aylık bir oğlum var bu arada oğluşlarının aralarında kaçar yaş varHoşbuldum canım 89 doğumluyum çorumluyum veee 3 erkek annesiyim :)
Yaşları 9 digeri 8 yaş olacak miniğimde 11 aylıkAyyyyy maşallah ne güzel Allah bağışlasın canım Benimde 5aylık bir oğlum var bu arada oğluşlarının aralarında kaçar yaş var
Birşey sormak istiyorum ben çok ara vermek istemiyorum çok zorlandım mı ilk iki oğlanı büyütürkenYaşları 9 digeri 8 yaş olacak miniğimde 11 aylık
Merhaba bende 95 liyim yay burcuyum evliyim çocuğum yokHoşgeldinnn sefalar getirdin
Bende evliyim 4 aylık bir oğlum var Kocaeli'ndeyim Kışı pek sevmem ilkbahar yaz candır benim için Burcumda yayyy
Merhaba şekerimmm hoşgeldin Burcumuzda aynı kızzzMerhaba bende 95 liyim yay burcuyum evliyim çocuğum yok