- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.521
Öptüm bal kaymak iyi gecelerKizlar hadi ben yatim kizim uyanmadan yarin allahin izniyle tekrar sohbete devm ederizöpüyorum sizleri yarin daha ii kaynasiriz artık
Vallahi yönetiyor yarından itibaren denicem örtmenimmm inşallah işe yararHahah o seni yonetiyor belli :) emmeyi uyku saatine denk getirmeye calis ve o saat icinde bayagi yor onu oynat, spor yaptir. O yorgunlukla sevmesede yorgun oldugu icin itiraz etse bile fazla ses cikarmaz. Yavas yavas alisir boyleliklede :) gun icinde de mesela emzigi agzina ver oyle sallamak istiyorsan fazla sarsmadan ilk basta oyun oyna ayagina koyunca caktirmadan minik sekilde salla biraz mayisinda hizini arttirsin, o da fark etmez.
Var kuzum yaa 5aylık bır oğlan bu arada ben 95'liyimAnnaaam senin beben mi var yerim ben onları
Oyy valla o şeker toparlagini alırım vermem bi daha sanaVar kuzum yaa 5aylık bır oğlan bu arada ben 95'liyimYe teyzesi yer al akşamları senin olsun hTta
ahahah hep isim değiştiiyroum bu son selamlar 90s girlss@kizilcikguzeli buldum seni dee
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin canimVar kuzum yaa 5aylık bır oğlan bu arada ben 95'liyimYe teyzesi yer al akşamları senin olsun hTta
Avatara geelahahah hep isim değiştiiyroum bu son selamlar 90s girlss
efsaneee yhaaAvatara geel
Vallahi bambşka hele ki kendi çocuğun olunca tadındann yenmiyo..Rabbim sana da sevdiğin kişiyle musmutlu bir yuva kurup anneliği tatmayı nasip etsin senin için hayırlı bir vakitteOyy valla o şeker toparlagini alırım vermem bi daha sana
Ben pek severim çocukları hele vi yigenlerim var Allahim aklim çıkıyor severken yoruluyom
Çocuk bambaşka yaa
Değiştirmeden haber ver qıı zorla buldum seniahahah hep isim değiştiiyroum bu son selamlar 90s girlss
senin ismin çok hoş valla şu soğuk gunnlerde yazi getiriyorsun akLima canimcimDeğiştirmeden haber ver qıı zorla buldum seniSelamlaaarrr bebetomm
Ayyy dimi kızz bi gelse yaazz ooh cıvıl cıvıl be güzelsenin ismin çok hoş valla şu soğuk gunnlerde yazi getiriyorsun akLima canimcim
Ayyy dimi kızz bi gelse yaazz ooh cıvıl cıvıl be güzelBenimde içim karardı bugünlerde çok kapalı havalar Kocişkom bana öyle hitap eder de
Aslanım goçum yiğidim falan dermişimmmm ben klasik şeyler diyorum dakociş uyduruyo oyle şeyleroo kocisininde hayal gücüne bak haha maşallah sen ona ne Diosun kızyaa bende lahana gibiym şu kişları hoduk hoduk yatasim geliyor
oyy Kıyamam ehheheAslanım goçum yiğidim falan dermişimmmm ben klasik şeyler diyorum dakociş uyduruyo oyle şeylerAynı ben iste ama keşke benim sıpanın da yatası gelse
Hiç sorma.efsaneee yhaa
Ayy canim benim güzel duan için çok teşekkür ederimVallahi bambşka hele ki kendi çocuğun olunca tadındann yenmiyo..Rabbim sana da sevdiğin kişiyle musmutlu bir yuva kurup anneliği tatmayı nasip etsin senin için hayırlı bir vakitte
Aynen kesinlikle canim zaten yeğenlerim olunca dedim yeğen sevgisi buysa evlat sevgisi nasıldırVallahi bambşka hele ki kendi çocuğun olunca tadındann yenmiyo..Rabbim sana da sevdiğin kişiyle musmutlu bir yuva kurup anneliği tatmayı nasip etsin senin için hayırlı bir vakitte
Gunaaaydiiiin beybisiiiii :)Sabah şerifleriniz hayr olsun efenimmmm