90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Vallahi yönetiyor yarından itibaren denicem örtmenimmm inşallah işe yarar

Var kuzum yaa 5aylık bır oğlan bu arada ben 95'liyim Ye teyzesi yer al akşamları senin olsun hTta
Oyy valla o şeker toparlagini alırım vermem bi daha sana
Ben pek severim çocukları hele vi yigenlerim var Allahim aklim çıkıyor severken yoruluyom
Çocuk bambaşka yaa

Oyy valla o şeker toparlagini alırım vermem bi daha sana
Ben pek severim çocukları hele vi yigenlerim var Allahim aklim çıkıyor severken yoruluyom
Çocuk bambaşka yaa
Vallahi bambşka hele ki kendi çocuğun olunca tadındann yenmiyo..Rabbim sana da sevdiğin kişiyle musmutlu bir yuva kurup anneliği tatmayı nasip etsin senin için hayırlı bir vakitte

Ayyy dimi kızz bi gelse yaazz ooh cıvıl cıvıl be güzel Benimde içim karardı bugünlerde çok kapalı havalar Kocişkom bana öyle hitap eder de

oo kocisininde hayal gücüne bak haha maşallah sen ona ne Diosun kız yaa bende lahana gibiym şu kişları hoduk hoduk yatasim geliyor

Vallahi bambşka hele ki kendi çocuğun olunca tadındann yenmiyo..Rabbim sana da sevdiğin kişiyle musmutlu bir yuva kurup anneliği tatmayı nasip etsin senin için hayırlı bir vakitte
Aynen kesinlikle canim zaten yeğenlerim olunca dedim yeğen sevgisi buysa evlat sevgisi nasıldır
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sizlerinde mutluluğunu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…