- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.501
Hahah he valla doğru diyon kesin evlenincede senin gibi derinBekarlik sultanliktir gez gezebildigin kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah he valla doğru diyon kesin evlenincede senin gibi derinBekarlik sultanliktir gez gezebildigin kadar
Valla evliyim bende :) 26 aylikta bir kizim var 3 yillik evli yas 24 istanbul efenim :)
Aboov tek bekar benimValla evliyim bende :) 26 aylikta bir kizim var 3 yillik evli yas 24 istanbul efenim :)
2014 ekim dogumlu :) sorun degil yahu olur oyle seylerAy pardon cnm ben baska birinin yazısıyla seni karistirdim bir arkadaş 23 yasimda evlenmedim yazmış ya tabi ben yeni girdigim icin isimler karıştı
Gecen sene aralikta mi dogdu masallah kuzuya rabbim saglikli büyütmeyi nasip etsin
Bende istanbulda oturuyorum
Hee beybisi bak onu ben dediydimAy pardon cnm ben baska birinin yazısıyla seni karistirdim bir arkadaş 23 yasimda evlenmedim yazmış ya tabi ben yeni girdigim icin isimler karıştı
Gecen sene aralikta mi dogdu masallah kuzuya rabbim saglikli büyütmeyi nasip etsin
Bende istanbulda oturuyorum
Evet zilli uyuyor suan. Herkesi uyuttum bi ben kaldim. Sabahada is var delideli oturuyorum, uykum ormanlara kactiAboov tek bekar benim
Burda bi bebis varmış
O zaman sayfanin teyzesi beni seçin tey tey
Amin hayatımSagol cnm darısı senin başına inşallah
Hahah he valla doğru diyon kesin evlenincede senin gibi derin
Hee beybisi bak onu ben dediydim
Amaaan bide calisiyo musunEvet zilli uyuyor suan. Herkesi uyuttum bi ben kaldim. Sabahada is var delideli oturuyorum, uykum ormanlara kacti
Takip memuruyum. Dosyalar adliyeler vs bayagi yogun oluyor. Calisiyorum valla dertli aglar, dertsiiiz aglaaar modunda :))Amaaan bide calisiyo musun
Ne iş yapiyosun canim.:)
Hahah hic farketmez Canim zaten burda benim haricimde herkes evli olduğu için sen kendinden de alıntı yapsan ben ustume alinirimYeni farkettim cnm bende
2014 ekim dogumlu :) sorun degil yahu olur oyle seyler
Ay canim ya bende bi ara avukat sekrterligi yapmıştım gerçekten çok yorucu olurTakip memuruyum. Dosyalar adliyeler vs bayagi yogun oluyor. Calisiyorum valla dertli aglar, dertsiiiz aglaaar modunda :))
Ne biri kısmet mi dedi
Ne biri kısmet mi dedi
Ay kizlar iyice azittim normalde çok hanimcigimdir sizi pek sevdim
Aboov ben omrumde o saatlerde yattigimi bilmem, sulale boyu boyleAy canim ya bende bi ara avukat sekrterligi yapmıştım gerçekten çok yorucu olur
Senin yerinde olsam herhalde çoktan uyumustum 6 da gelip 9 da uyuyodum.
Ahhahaha hayır hayır beni kovmayin diye dedim normalde de böyleyimdir.Aslında normaldeki halin boyledir bastirilmis duyguların hanim hanimcik olmasin
Ahhahahah o resim bana mi geldiAboov ben omrumde o saatlerde yattigimi bilmem, sulale boyu boyle
Ama artikin yatayim yarin hem ay, hem yil sonu feci bir kosusturmaca olacak. Size hos sohbetler hanimlar :)