- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.481
Deme oyle deme demeeHep senden oturu beya, alistirdin kizani. Isin cok zor coook
Yok canim değilim ama çok istiyorum şöyle evlensem çok yağusuklu zengin biriylen sonra tatlı mi tatli ayni ben gibi bi çocuğum olsaa ohhhPekii o zamannnnn İlk sorumuzzzzz evli misiniz efenim?
Biz sulalecek istanbul fatihliyiz :) kutuk falan.
Amaaaann boşver kal ananın evinde biz evlendikte ne oldu bak bu saatlerde bebe uyutmaya çalışıyoruzYok canim değilim ama çok istiyorum şöyle evlensem çok yağusuklu zengin biriylen sonra tatlı mi tatli ayni ben gibi bi çocuğum olsaa ohhh
23 yasindayim canim evli değilim hatta issizim.kpss ye hazirlaniyodum terrcih yaptım ama puanim çok iyi değil haliyle ev hanimi olmak kalıyo geriye
Allahtan hamarat bi anacim varda bu genç yaşımda yilmiyorum
Bekarlik sultanliktirYok canim değilim ama çok istiyorum şöyle evlensem çok yağusuklu zengin biriylen sonra tatlı mi tatli ayni ben gibi bi çocuğum olsaa ohhh
23 yasindayim canim evli değilim hatta issizim.kpss ye hazirlaniyodum terrcih yaptım ama puanim çok iyi değil haliyle ev hanimi olmak kalıyo geriye
Allahtan hamarat bi anacim varda bu genç yaşımda yilmiyorum
Merhaba canım merhaba canımMerhaba
Hosgeldiniz :)Merhaba
Çok mantıklı aslında deneyeyim bi onu ama öyle emmeyi de sevmiyor ki önce onu sevdirmem lazımBiz sulalecek istanbul fatihliyiz :) kutuk falan.
Yavrum biraz zor ama emzirirken mesela yataga yatir yatakta ver memeyi cocugun agzina. Emerken oyle uyusun. Kucaktan yataga cevirirsin en azindan oyle yavas yavas. Emzik falan kullaniyo mu?
Kız ben de onu yazacaktım hemen yazmayayım dedim sen benden çok yaşa emiNasilsin askim iyiyim tatlım
Ayyy bende 1.5 yıllık evliyim 5aylık bebişimmmHoşbulduk kizlar 91 doğumluyum 1.5 yıllık evliyim 8 aylik kizim var :)
Hahah o seni yonetiyor belli :) emmeyi uyku saatine denk getirmeye calis ve o saat icinde bayagi yor onu oynat, spor yaptir. O yorgunlukla sevmesede yorgun oldugu icin itiraz etse bile fazla ses cikarmaz. Yavas yavas alisir boyleliklede :) gun icinde de mesela emzigi agzina ver oyle sallamak istiyorsan fazla sarsmadan ilk basta oyun oyna ayagina koyunca caktirmadan minik sekilde salla biraz mayisinda hizini arttirsin, o da fark etmez.Çok mantıklı aslında deneyeyim bi onu ama öyle emmeyi de sevmiyor ki önce onu sevdirmem lazımEmzik emiyor ama işte Kafasına göre takılıyor bu velet
Allah anali babali, saglik ve huzurla buyutmeyi nasip etsin:)Hoşbulduk kizlar 91 doğumluyum 1.5 yıllık evliyim 8 aylik kizim var :)
Allah anali babali, saglik ve huzurla buyutmeyi nasip etsin:)
Valla evliyim bende :) 26 aylikta bir kizim var 3 yillik evli yas 24 istanbul efenim :)Sagol cnm darısı senin başına inşallah
Annaaam senin beben mi var yerim ben onlarıAmaaaann boşver kal ananın evinde biz evlendikte ne oldu bak bu saatlerde bebe uyutmaya çalışıyoruz