- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.441
Ooof çok canım sıkılıyor aylardır bir yere gitmiyorum akraba ziyaretleri dışındaHayrola yavrum ne oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooof çok canım sıkılıyor aylardır bir yere gitmiyorum akraba ziyaretleri dışındaHayrola yavrum ne oldu?
Ama canim havalar cok soguk bebis hasta olur ya da bebisi 2 3 saatligine birakin esinle kacamak yapinOoof çok canım sıkılıyor aylardır bir yere gitmiyorum akraba ziyaretleri dışında
Biliyorum ama havalarda kapalı iyice içim şişti Kız ben onu bırakıp tuvalete gidemiyorum başlıyor ağlamaya Bahara kadar hapis banaAma canim havalar cok soguk bebis hasta olur ya da bebisi 2 3 saatligine birakin esinle kacamak yapin
Cok bagli sana uyku saatinde yapsaniz oyle bisey olmaz mi?Biliyorum ama havalarda kapalı iyice içim şişti Kız ben onu bırakıp tuvalete gidemiyorum başlıyor ağlamaya Bahara kadar hapis bana
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Saglikla kucagina alirsin insallahMerhaba kizlar nasilsin ay bugün raporluyum gitmedim ise:)
10-15 cmlik kar var burda dünden beri yagdi he evde kiş uykusuna yaptim karnimdaki kizimla:) ben bi rahat vermedi
Onuda düzenleyemedim ki.Sabah onda uyanıyor gece 1 de uyuyor o arada uyudukları hep şekerleme amannn evlat için katlanıcaz ne yapalımCok bagli sana uyku saatinde yapsaniz oyle bisey olmaz mi?
Onuda düzenleyemedim ki.Sabah onda uyanıyor gece 1 de uyuyor o arada uyudukları hep şekerleme amannn evlat için katlanıcaz ne yapalımCok bagli sana uyku saatinde yapsaniz oyle bisey olmaz mi?
Oooh yap tatilini yaaa çok severim hamişleriMerhaba kizlar nasilsin ay bugün raporluyum gitmedim ise:)
10-15 cmlik kar var burda dünden beri yagdi he evde kiş uykusuna yaptim karnimdaki kizimla:) ben bi rahat vermedi
Ah benim minik annem kiyamam :)Onuda düzenleyemedim ki.Sabah onda uyanıyor gece 1 de uyuyor o arada uyudukları hep şekerleme amannn evlat için katlanıcaz ne yapalım
Çok miniğim hemde çookAh benim minik annem kiyamam :)
dertleşelim canım dertleşelim :))) ben 88 liyim amam olsun kurtarır herhalde :))Minik88 canımmmmm gelmeyi düşünürsen seni burada görmeyi çok isterim
Kurtarır anacım sen rahat ol Evli misn kuzum?dertleşelim canım dertleşelim :))) ben 88 liyim amam olsun kurtarır herhalde :))
Bi yazamadım sabah iyiyim canm netim yok girip çıkıyorum hemen kusura bakma evimdede değilim öyle çocuklarla uğraşıyorum seni sormalıGel daaa gelll napaysun ne edeysun
Bende bebişle uğraşıyorum offf bende hep evdeyimBi yazamadım sabah iyiyim canm netim yok girip çıkıyorum hemen kusura bakma evimdede değilim öyle çocuklarla uğraşıyorum seni sormalı
Kar kış canm nereye çıkacan ben abimlere geldim burada evdeyiz canm.Bende bebişle uğraşıyorum offf bende hep evdeyim
Ay yok degilimmmm keske nerde kismet olamadiKurtarır anacım sen rahat ol Evli misn kuzum?
Ay olmuşken olsun tabi kız birlikte büyürler ben arayı fazla açmayı düşünmüyorumKar kış canm nereye çıkacan ben abimlere geldim burada evdeyiz canm.
Çocuklarla ilgilenmek çok zor ben bide 3. olsamı diyorum ha