- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldiimm beenn
Hoşgeldin asker yareniii nasılsın nasıl gidiyor hayatGeldiimm beenn
Ooooı hoşgeldin güzellik Napıyorsun bakalımBende geldiiiim
Hosbuldum caniimmm cok sukurr zaman geciriyoruzz isteeee bizim icin zaman hizli gecsin istiyoruzz. Tek tek saat hesapliyoruzHoşgeldin asker yareniii nasılsın nasıl gidiyor hayat
Oooyy kıyamam ben sana kuzummm var mı hamişlik test falan yaptın mıSlm kuzum ben biraz kötüyüm bişiden tiksindim kendimi koştur koştur wcye zor attım
Daha test yapmadım aşılamada 9.günüm 5gün kaldıOooyy kıyamam ben sana kuzummm var mı hamişlik test falan yaptın mı
Ayyy geçer inşallah kavuşursun sevdiceğine..bende bebişimi uyuttum hava kapalı hiç iş yapasım yok oturuyorumHosbuldum caniimmm cok sukurr zaman geciriyoruzz isteeee bizim icin zaman hizli gecsin istiyoruzz. Tek tek saat hesapliyoruz
Senn nasilsiinn
Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize. Ama ben var gibi hissettimDaha test yapmadım aşılamada 9.günüm 5gün kaldı
İnş cnm ağrılarım var duam hep o yönde var olsun diyeHadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize. Ama ben var gibi hissettim
Bel kasık ağrısı falan mı canımİnş cnm ağrılarım var duam hep o yönde var olsun diye
Evet kuzum bide karnımın altına ara ara ağrı girioBel kasık ağrısı falan mı canım
Insallaah canimm sagoll :) yaaa minik bebisin nasil iyimiiii. Bugunde tembellik ilan et kendine bosverr bu havalarda insanin hic bise yapasi gelmiyo gercektenAyyy geçer inşallah kavuşursun sevdiceğine..bende bebişimi uyuttum hava kapalı hiç iş yapasım yok oturuyorum
Ayyy hadi bakalım var bi şeyler kızzzEvet kuzum bide karnımın altına ara ara ağrı girio
Vallahi yaa içim kararıyor resmen çok dışarıda çıkamıyorum bebekten çok iyi teyzesi çok şükür su anda dönmeye çalışıyorInsallaah canimm sagoll :) yaaa minik bebisin nasil iyimiiii. Bugunde tembellik ilan et kendine bosverr bu havalarda insanin hic bise yapasi gelmiyo gercekten