90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Pekii o zamannnnn İlk sorumuzzzzz evli misiniz efenim? :kahve:
Yok canim değilim ama çok istiyorum şöyle evlensem çok yağusuklu zengin biriylen sonra tatlı mi tatli ayni ben gibi bi çocuğum olsaa ohhh :KK70:
23 yasindayim canim evli değilim hatta issizim.:KK70: kpss ye hazirlaniyodum terrcih yaptım ama puanim çok iyi değil haliyle ev hanimi olmak kalıyo geriye
Allahtan hamarat bi anacim varda bu genç yaşımda yilmiyorum :KK70:

Yok canim değilim ama çok istiyorum şöyle evlensem çok yağusuklu zengin biriylen sonra tatlı mi tatli ayni ben gibi bi çocuğum olsaa ohhh :KK70:
23 yasindayim canim evli değilim hatta issizim.:KK70: kpss ye hazirlaniyodum terrcih yaptım ama puanim çok iyi değil haliyle ev hanimi olmak kalıyo geriye
Amaaaann boşver kal ananın evinde biz evlendikte ne oldu bak bu saatlerde bebe uyutmaya çalışıyoruz:KK70:

Bekarlik sultanliktir :deli: gez gezebildigin kadar

Biz sulalecek istanbul fatihliyiz :) kutuk falan.
Yavrum biraz zor ama emzirirken mesela yataga yatir yatakta ver memeyi cocugun agzina. Emerken oyle uyusun. Kucaktan yataga cevirirsin en azindan oyle yavas yavas. Emzik falan kullaniyo mu?
Çok mantıklı aslında deneyeyim bi onu ama öyle emmeyi de sevmiyor ki önce onu sevdirmem lazım :olamaz: Emzik emiyor ama işte :mad: Kafasına göre takılıyor bu velet :sopa:

Çok mantıklı aslında deneyeyim bi onu ama öyle emmeyi de sevmiyor ki önce onu sevdirmem lazım :olamaz: Emzik emiyor ama işte :mad: Kafasına göre takılıyor bu velet :sopa:
Hahah o seni yonetiyor belli :) emmeyi uyku saatine denk getirmeye calis ve o saat icinde bayagi yor onu oynat, spor yaptir. O yorgunlukla sevmesede yorgun oldugu icin itiraz etse bile fazla ses cikarmaz. Yavas yavas alisir boyleliklede :) gun icinde de mesela emzigi agzina ver oyle sallamak istiyorsan fazla sarsmadan ilk basta oyun oyna ayagina koyunca caktirmadan minik sekilde salla biraz mayisinda hizini arttirsin, o da fark etmez.

X