- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.421
Gel daaa gelll napaysun ne edeysunYettim daa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel daaa gelll napaysun ne edeysunYettim daa
Aşılama yapıldıysa, gün doldurmadıysa, test yapınca pozitif çıkıyor ilaçlardan ötürü diye biliyorum. Buna bağlı ilaçların yükselttiği hormonlar gebelik belirtisini meydana getiriyor. O yüzden çok takılmamak ve düşünmemek lazım. Stres ve takmak çok fazla etkiliyoe çünkü... İnşallah tez zamanda kavusur. Hassas noktalar...Ayyy hadi bakalım var bi şeyler kızzz
Geçen gece durduk yere ağladım yastığa gömüle gömüleinş cnmAyyy hadi bakalım var bi şeyler kızzz
Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum .Geçen gece durduk yere ağladım yastığa gömüle gömüleinş cnm
İnş kuzum yaa sen nasılsın bebiş nasılRabbim hayırlısını nasip etsin kuzum .
Doğru söylüyorsun canım hassas tabi..Aşılama yapıldıysa, gün doldurmadıysa, test yapınca pozitif çıkıyor ilaçlardan ötürü diye biliyorum. Buna bağlı ilaçların yükselttiği hormonlar gebelik belirtisini meydana getiriyor. O yüzden çok takılmamak ve düşünmemek lazım. Stres ve takmak çok fazla etkiliyoe çünkü... İnşallah tez zamanda kavusur. Hassas noktalar...
Cok saolun kalan umudumuda yok ettiniz iki kaybım var tek umudum bu aşılama belirtilere pek takılmasamda umut veriodu onuda yok ettiniz saolun..Aşılama yapıldıysa, gün doldurmadıysa, test yapınca pozitif çıkıyor ilaçlardan ötürü diye biliyorum. Buna bağlı ilaçların yükselttiği hormonlar gebelik belirtisini meydana getiriyor. O yüzden çok takılmamak ve düşünmemek lazım. Stres ve takmak çok fazla etkiliyoe çünkü... İnşallah tez zamanda kavusur. Hassas noktalar...
İyiyiz biz kuzum uykusuzluk yorgunluk falan çılgınlar gibi eğleniyoruzİnş kuzum yaa sen nasılsın bebiş nasıl
Anladm cnmİyiyiz biz kuzum uykusuzluk yorgunluk falan çılgınlar gibi eğleniyoruz
Cok saolun kalan umudumuda yok ettiniz iki kaybım var tek umudum bu aşılama belirtilere pek takılmasamda umut veriodu onuda yok ettiniz saolun..
Ben sadece üzüldüm yani ilaçtan kaynaklansaydı geçerdi . Kusma olayı yaşanmazdı ben öle kolay kolay kusucakta bi insanda deilim tek umudum aşılama evet zor günler geçirdim tek sorunum pko olarak görünüo onuda yok edemiyoruz en son aşılamaya karar verdi borç harç aldık ilaçları yaptık hergün iğneleri . Kredi kartıyla ödedik tüm herşeyi tek isteğim bi evlat sitres yapmamaya çalışıordum ama sizin hepsi ilaçtan demeniz daaha çok sitres soktu size kızmak yada tartışmak için yazmıorum testte yapmıorum ztn adeete kadr bunun bilncindeym tşkrler düşünceniz içinAmacım umudunuzu yok etmek değil, size ne gibi bir garezim olabilir? Bir kadını bir kadından daha iyi kim anlar? Çok fazla yıprandığınız dönem geçirmişsiniz, daha fazla kendinizi yıpratmamak ve rahatlatmanız için söyledim. Stres kadar olumsuz etkileyen birşey yok. Kafanız rahat olsun ki, her şey hayırlısıyla gelsin diye söyledim.
Anlamadan dinlemeden, hayret yani...
Hoşgeldin kuzum nerelerdesin sen bakayım Ben evdeyim çok sıkcı bu havalarKostum geldim nasılsıiniz bakalim
bende sikintidan patladim temizlik yapicam da bi türlü kalkamadimHoşgeldin kuzum nerelerdesin sen bakayım Ben evdeyim çok sıkcı bu havalar
Off ben şöyle Bi ustten supurttum yeterbende sikintidan patladim temizlik yapicam da bi türlü kalkamadim
Hoşgeldin bal küpüGeldiiiiimmmmmmm
NasilsiniiiiizHoşgeldin bal küpü
Hiç iyi değilimNasilsiniiiiiz
Hayrola yavrum ne oldu?Hiç iyi değilim