- Konu Sahibi Littlestar
- #1.361
Hmm bnde telimden giriyom zaten.bu aralar çok donuyo ama telEvet kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm bnde telimden giriyom zaten.bu aralar çok donuyo ama telEvet kuzum
Hafızası mı çok dolu acabaHmm bnde telimden giriyom zaten.bu aralar çok donuyo ama tel
OlabilerHafızası mı çok dolu acaba
Hala uyanamadım Sen napıyorsunNörüüüyooon nidiyoon
Oooohhh gel keyfim gelBnde de yaprak dökümü var onu izliyorum
Duzeldim nihayet yavrum bugun tamemen iyilestiiimmmEstrellaMorente balım geçmiş olsun yaaaa ne inatçi hastalıkmış bırakmadı peşini
Ah canım ah benim kızz çok hareketlendi bütün gün peşindeyim ev işler yemek hiç vakit bulamıyorum bu araa giremiyorumAlevbuse hoşgeldin şekerim ozletme kendini
Oooy yatarken kolay dimiAh canım ah benim kızz çok hareketlendi bütün gün peşindeyim ev işler yemek hiç vakit bulamıyorum bu araa giremiyorum
Noldu qıııı
Topik sahibi hem cemkiriyor, hem ortaliklarda yok!Noldu qıııı
Ben buradayım bi kereee Ama kimse gelmiyor diye gidiyorum arada başladın mı yılbaşı hazırlıklarına bakalımTopik sahibi hem cemkiriyor, hem ortaliklarda yok!
Yok bebisim cuma gunu baslayacagim yogunluk var mutfakta huhhuuu :)Ben buradayım bi kereee Ama kimse gelmiyor diye gidiyorum arada başladın mı yılbaşı hazırlıklarına bakalım
Ooooooh çok severim yoğun mutfakları buram buram güzel yemek kokularınıYok bebisim cuma gunu baslayacagim yogunluk var mutfakta huhhuuu :)