-
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.281
Bosver seni bilen biliyormus takma kafana, en azindan bebis olana kadar ise girsen? Kafan dagilir... Ya da bagli oldugunuz ilcenin ismek kursuna falan yazilsan mesela? Esin izin verir mi aktivite olur, ismek ucretsizde ayni zamandaAynen benim bebeyim olsa kii insallahhh. Ben çağırrdm gel gör canm derdim ki ben kimseye nazar etmem allahta bilir kalbimi herkez benm için sen zaten sessiz kendi halinde bi kızsın senin ne nazarn deycekmiş diyolar falan komşular diyolar yani. Ailemde uzakta misafirimde gelmiyo canm çok sıkılıyo
Iyi geceler canimBen uyuyomm canlarrrım yarn görüşürüköptümmm
Geldim gece kuşum geldim geçmiş olsun neyin var
Ayyy cok gecmis olsun sanada bebisede bitanemG
Geldim gece kuşum geldim geçmiş olsun neyin varbenimde bebişim grip oldu şimdi de benim midem bulanıyor kociş nane limon yaptı
Gunaydin,hosgeldin :) nasil olsun toparlayabildin mi biraz daha?Günaydın kızlar
ıyıyım cok sukur , ama gergınımGunaydin,hosgeldin :) nasil olsun toparlayabildin mi biraz daha?
Bu seferde ben hastayimıyıyım cok sukur , ama gergınım
ıs yuzunden
sen nasılsın canım ?
amannn patron gerızekalısının her zamankı hallerı ,Bu seferde ben hastayimis yerinde ne oldu ki
Ooooy kıyamam ben sana çalışıyor musun pekiAyyy cok gecmis olsun sanada bebisede bitanem
Bende gribim cok kotu ama kusma falanda var agir geciriyorum
Günaydın şekerimGünaydın kızlar
Ayy sorma en iyi patron batan patronamannn patron gerızekalısının her zamankı hallerı ,
naber canımGünaydın şekerim
cok gecmıs olsun canım bu arada usuttun galıba sendeAyy sorma en iyi patron batan patron
Mecburen calisiyorum canim zaten isten cikicam ya, en azindan elimde ki isleri bitirip teslim etmeye calisiyorum. Bol bol nane limon ic ilac alamayacaksin cunku maalesefOoooy kıyamam ben sana çalışıyor musun pekibenim bir bulantı var birde halsizlik
Valla sorma ya sagolasin, saga sola kosustururken bu sogukta saglam kaptim sifayicok gecmıs olsun canım bu arada usuttun galıba sende
Anladım canım hemencecik iyileş inşallah ben yine evdeyim sizMecburen calisiyorum canim zaten isten cikicam ya, en azindan elimde ki isleri bitirip teslim etmeye calisiyorum. Bol bol nane limon ic ilac alamayacaksin cunku maalesefgecmis olsun yavrum sanada