- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.301
İyiyim gülüm sen çok mu sıkılıyorsun bakıyım iş yerindenaber canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim gülüm sen çok mu sıkılıyorsun bakıyım iş yerindenaber canım
Dikkat etsene be güzelim kendine bize lazımsınValla sorma ya sagolasin, saga sola kosustururken bu sogukta saglam kaptim sifayi
Iyi yapmissin yavrum, sagolasin tesekkur ederimAnladım canım hemencecik iyileş inşallah ben yine evdeyim siz aynen oyle bu sabah içtim yine
Ayy ben mi niye lazimmisimDikkat etsene be güzelim kendine bize lazımsın
Burda sen yazmayınca olmayınca gün geçmiyorAyy ben mi niye lazimmisim
Ayy yalanada bak yalana! topigi ben bulmasam haber bile vermiyordunBurda sen yazmayınca olmayınca gün geçmiyor
Canm günaydın. İsmek nedir anlayamadm ?Bosver seni bilen biliyormus takma kafana, en azindan bebis olana kadar ise girsen? Kafan dagilir... Ya da bagli oldugunuz ilcenin ismek kursuna falan yazilsan mesela? Esin izin verir mi aktivite olur, ismek ucretsizde ayni zamanda
Bak baaak yine ayni konu ben seni çağırdım bi kere Sevirem kız ben seniAyy yalanada bak yalana! topigi ben bulmasam haber bile vermiyordun
Yok kızz alma gel sende buraya ayrı gayrı olmazbende 80/85/90 lıları alayım
http://www.ismek.ist/tr/default.aspxCanm günaydın. İsmek nedir anlayamadm ?
Hahahah tamam tamamBak baaak yine ayni konu ben seni çağırdım bi kere Sevirem kız ben seni
Muhakkak bak derim o zaman :) sanada aktivite olur bir seylerde ogrenip kendini gelistirirsin, sosyalesir kafanida dagitirsinbir yandanİyi olur canm çok sıkılıyo zaten
bende yenı ıs bakmaya baslıycamValla sorma ya sagolasin, saga sola kosustururken bu sogukta saglam kaptim sifayi
Canm ora istanbul diyo amahttp://www.ismek.ist/tr/default.aspx
Canim istersen yukarda ki linke bir bak. Devletin olusturdugu bir kurum, her branstan egitim veriyor ucretsiz kurs.
sende mı usuttun kız ?Günaydın şekerim
patron hayvanı canımı sıkıyor ..İyiyim gülüm sen çok mu sıkılıyorsun bakıyım iş yerinde