90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Aşadaki arkadaşm bebeyinin 40 çıktı ama bana göstermiyo kuran okutturdu bende evimden dinledim kuranı ilahi okudular ne gzell

Benim bir yildr olmuyo beveyim oda bunu biliyo zaten. Bana doğduğundan beri göstermedi çok dedim bi kere bakim dedim hediyeyi kapidan aldi kapatti kapiyi

Benim bir yildr olmuyo beveyim oda bunu biliyo zaten. Bana doğduğundan beri göstermedi çok dedim bi kere bakim dedim hediyeyi kapidan aldi kapatti kapiyi
Ahh canim ya biliyorum asilama yaptirmamismiydin iste?

Bence hic canini sikma, ayrica eger akraba falan degilse muhattapda olma derim. Hediyen bile cok ona, terbiyesiz. Bozma moralini...
Allah en yakin zamanda icine bir meyve verir insallah

Eşimle onun eşi akrabalar. Çokta sevmiyom artk yaptklarndan snra .ben aşılama yaptrmadm canm rahim ağzı yarasi vardi yaktrdm düzelmesini bkliyoruz. Insallah olur ya tek isteyim yaradan rabbimdennn aminnn

Eşimle onun eşi akrabalar. Çokta sevmiyom artk yaptklarndan snra .ben aşılama yaptrmadm canm rahim ağzı yarasi vardi yaktrdm düzelmesini bkliyoruz. Insallah olur ya tek isteyim yaradan rabbimdennn aminnn
Ay cokta yakin degilmis yani, gecmis olsun bu arada. Allah insallah verir canim benim hic stres yapma. Kocanda zorlamiyorsa bence pek fazla gorusme, ne olursa olsun yaptigi cok ayip bence

Aynen benim bebeyim olsa kii insallahhh. Ben çağırrdm gel gör canm derdim ki ben kimseye nazar etmem allahta bilir kalbimi herkez benm için sen zaten sessiz kendi halinde bi kızsın senin ne nazarn deycekmiş diyolar falan komşular diyolar yani. Ailemde uzakta misafirimde gelmiyo canm çok sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…