- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.261
HosbuldumBuyrun tabii, hosgeldiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HosbuldumBuyrun tabii, hosgeldiniz :)
Azerbaycanli misin? :)Hosbuldum
Gelmezseniz çıldırırım tabiiBizim kiz yine cildirdi :)
Tabikiii hoşgeldin canımmmHosbuldum
Neden kuzummm Sen ne yaptın bugünOff offff ya günler geçmiyoooo vakit geçmiyoo saatler durduu
Yavrum ya cok kotu hastayim, hastanedeydim serum falanEstrellaMorente nerdesin sennn
Evdeyim kapıya dair çıktım yokkiiiiii acayipp sıkıldmm yaa tv izle yemek ye otur bulaşık yıkaa evi süpür yerleri sil yemek yap geçmiyoo kii vakitt bunaldm vallaaNeden kuzummm Sen ne yaptın bugün
Kiiz oyle deme ah bende evde oturayim cok istiyorumm yer mi degissek kiiiEvdeyim kapıya dair çıktım yokkiiiiii acayipp sıkıldmm yaa tv izle yemek ye otur bulaşık yıkaa evi süpür yerleri sil yemek yap geçmiyoo kii vakitt bunaldm vallaa
Ayy harika olurdu aslnda. şu anda kocam odunuu yanmda horluyooo bnde takılıyom düşünn yanii sıkıcıı kızlaarKiiz oyle deme ah bende evde oturayim cok istiyorumm yer mi degissek kiii
Sana niye gostermiyo ki? Davet etmedi mi 40ina seniAşadaki arkadaşm bebeyinin 40 çıktı ama bana göstermiyo kuran okutturdu bende evimden dinledim kuranı ilahi okudular ne gzell
Ay benim kocamda icerde yatiyo ben hastayim ama o yuzden uyuyamiyorum hapsuruk oksuruk uykum kaciyo vallaAyy harika olurdu aslnda. şu anda kocam odunuu yanmda horluyooo bnde takılıyom düşünn yanii sıkıcıı kızlaar
Ahh canim ya biliyorum asilama yaptirmamismiydin iste?Benim bir yildr olmuyo beveyim oda bunu biliyo zaten. Bana doğduğundan beri göstermedi çok dedim bi kere bakim dedim hediyeyi kapidan aldi kapatti kapiyi
Ay cokta yakin degilmis yani, gecmis olsun bu arada. Allah insallah verir canim benim hic stres yapma. Kocanda zorlamiyorsa bence pek fazla gorusme, ne olursa olsun yaptigi cok ayip benceEşimle onun eşi akrabalar. Çokta sevmiyom artk yaptklarndan snra .ben aşılama yaptrmadm canm rahim ağzı yarasi vardi yaktrdm düzelmesini bkliyoruz. Insallah olur ya tek isteyim yaradan rabbimdennn aminnn