- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
Kızlaaar nasıl tanıştınız evlendiniz ben azcık kaçarak evlendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslm hosgeldinnn :) ilginc bi isim bi kitap isminin zitti :)Neeee dedikodu mu
Selammm
bılmemKimden basliyak nerden basliyaaakkk :)
kızz yafru kurtNeeee dedikodu mu
Selammm
Bende azicik kacarak evlendimKızlaaar nasıl tanıştınız evlendiniz ben azcık kaçarak evlendim
Kitapçı olunca öyle oluyorAslm hosgeldinnn :) ilginc bi isim bi kitap isminin zitti :)
kızz yafru kurt
Kafam karıştıBende azicik kacarak evlendim
Esimin babasi halamin esininin 40 yillkk arkadasi ve esimde halamin eltisinin kizinin eski sevgilisi olur vermediler kactik
Ve aleyna aleykum selamgebze'den selam
napıyorsunKitapçı olunca öyle oluyor
Benimmm
Karicak durum yok kayinpederim enistemin aile dostu oluo . Halamin eltisinin kizida esimin eski sevgilisiydi .. bu durum olunca vermedilerKafam karıştı
Heheh guzel meslek bende kitaplari severimKitapçı olunca öyle oluyor
Benimmm
selam gebzenın neresndensn bende gebzrgebze'den selam
İyi yaptın kızzzBende azicik kacarak evlendim
Esimin babasi halamin esininin 40 yillkk arkadasi ve esimde halamin eltisinin kizinin eski sevgilisi olur vermediler kactik
napıyorsun
Ya ben biraz böyle anlayamıyorum ilk seferde karışık geliyor.Karicak durum yok kayinpederim enistemin aile dostu oluo . Halamin eltisinin kizida esimin eski sevgilisiydi .. bu durum olunca vermediler
kız sen kıtapcımısın cıdden , tükkanın mı varKlasik sabah işkeri canım, kahvaltı çay. Takılıyorum öyle, sen ne yapıyorsun
Ya ben biraz böyle anlayamıyorum ilk seferde karışık geliyor.
Senelerdir eşimin ailesinde çözemediğim akrabalar var
bana yakın geldı :) gebzenın neresınden acabaoak Selam canım karşındayım el sallıyorum
Oooh takıl bende beşik sallıyorum Daha kahvkatı yapamadımKlasik sabah işkeri canım, kahvaltı çay. Takılıyorum öyle, sen ne yapıyorsun
Ya ben biraz böyle anlayamıyorum ilk seferde karışık geliyor.
Senelerdir eşimin ailesinde çözemediğim akrabalar var