- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- Konu Sahibi Littlestar
En azindan butun gun evde kafayi yemem :)calıssan evde kı ıs yıne sana bakacak :) ama tabı bu kadar fırsatın olmayacagı ıcın daaha az yorulursun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azindan butun gun evde kafayi yemem :)calıssan evde kı ıs yıne sana bakacak :) ama tabı bu kadar fırsatın olmayacagı ıcın daaha az yorulursun canım
Bebek olsa bi nebze elimden geldigi kadr yaparim cnm ama simdi bosum evdeyim elimden fazlasi gelmesi lazm ama gelmio :)Yaaa bitmiyo bitmiyo bitmiyoo hele bbebekle hiç bitmiyo
calısmak ıyıdırEn azindan butun gun evde kafayi yemem :)
Yok be canım yaa elimden geleni yap fazlasını boşveerBebek olsa bi nebze elimden geldigi kadr yaparim cnm ama simdi bosum evdeyim elimden fazlasi gelmesi lazm ama gelmio :)
Oledir cnm vallacalısmak ıyıdır
herseye ragmen
Aynen öyle sanki başka derdimiz yoktu Olsun bazen çok toy kalsakta sevdiğinle güzel yaVallahi yaaa ne varsa evlilikte koştur koştur evlenmişiz
Napim cnm napsm derdi bitmioYok be canım yaa elimden geleni yap fazlasını boşveer
Konyanin disindanim ben cnm konya sille bize 1saato tarafamı yakınsınız sız ?
Alaattın tepesının oraya da gtttım
ben evde olunca aksama kadar kıtap okuyorum iş fılan yaptıgım yok cok sukurOledir cnm valla
anladım canım ..Konyanin disindanim ben cnm konya sille bize 1saat
Ne guzel cnm benmben evde olunca aksama kadar kıtap okuyorum iş fılan yaptıgım yok cok sukur
Ne dokelim cnmm :)ee kızlar anlatın dökulun bakalım
bılmıyorum kı :)Ne dokelim cnmm :)
Benimde ama ne konusssk kizbılmıyorum kı :)
canım sıkılıyor valla konusalım ıste
dedıkodu yapalımBenimde ama ne konusssk kiz
olur olurdedıkodu yapalım
basla hadıolur olur
Kimden basliyak nerden basliyaaakkk :)
basla hadı