- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
Ayyy taze gelin maşallah 21 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim 4aylık bebişim var21 yaşındayım konyalı yim 5aylik tazecik yeni evliyim:)))) kizlar sizzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy taze gelin maşallah 21 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim 4aylık bebişim var21 yaşındayım konyalı yim 5aylik tazecik yeni evliyim:)))) kizlar sizzzz
merkeze yakınmısın yanı , hızlı tren e fılanKonyanin beyşehir ilçesindenim canım ben.
masallah kızlar evlenıp bebıslerı dogurmussunuz bende daha tık yokAyyy taze gelin maşallah 21 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim 4aylık bebişim var
Maşallah rabbim nazarlardan saklasın canim :)Ayyy taze gelin maşallah 21 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim 4aylık bebişim var
Amin insallah cnm bnm ilk gebeligim olmuycak zaten 2 gebelik gecirdim 2sinide kaybettim bu sefer insallah kalirsam kucagimada alirim cok saol cnmRabbim isteyen hic kimsenin kucagini boş bırakmasın rabbim. Bu duygu dunyadaki tadabilecegin en güzel duygu.. hamile olan arkadaşlarımız da saglikli şekilde kucaklarina almayi nasip etsin inşallah kuzum :)
Yok,cnm, yakin değil neden?merkeze yakınmısın yanı , hızlı tren e fılan
HoşbuldummHoşgeldinnnn şekerimmm
Calismiorum cnm kpssye girdim bi yere atanirsam insallah calisicam baska turlu esim calisma dio ben yeterim dioanlastık , calısıyormusun cnm
sordum oylesıne canımYok,cnm, yakin değil neden?
yan gel yat evde ne calıscan , bıktım valla calıs calısCalismiorum cnm kpssye girdim bi yere atanirsam insallah calisicam baska turlu esim calisma dio ben yeterim dio
Sille? Benim eşimin köyü :)))))))sordum oylesıne canım
gelmıstım ben konyaya
sille tepesıne gtmıstım
Bnde evdeki islerden biktim ya butungun onu yap bunu yap canm cikio valla simdi kalkip yemek yapicam ne yemek yapsam diye kafayi yicem :) hic dert bitmio hicccc calissam daha iyi benceeyan gel yat evde ne calıscan , bıktım valla calıs calıs
güzel bi yer kılıse vardı orda gıtmıstık bızde sevdım orayıSille? Benim eşimin köyü :)))))))
Canım benim rabbim sana da nasip etsin anneliği bundan sonra hep dualarımdasınAmin insallah cnm bnm ilk gebeligim olmuycak zaten 2 gebelik gecirdim 2sinide kaybettim bu sefer insallah kalirsam kucagimada alirim cok saol cnm
calıssan evde kı ıs yıne sana bakacak :) ama tabı bu kadar fırsatın olmayacagı ıcın daaha az yorulursun canımBnde evdeki islerden biktim ya butungun onu yap bunu yap canm cikio valla simdi kalkip yemek yapicam ne yemek yapsam diye kafayi yicem :) hic dert bitmio hicccc calissam daha iyi bencee
Evet guzel yerdir.. bizde gidiyoruz hep eşim in tum akrabalari orada. :)güzel bi yer kılıse vardı orda gıtmıstık bızde sevdım orayı
Vallahi yaaa ne varsa evlilikte koştur koştur evlenmişizHoşbuldumm
Bende 21 yaşındayımm 1 yıl 8 aylık evliyim..
Ya biz acelemi etmişiz acaba evlenmek için herkes evliymiş sanırım
o tarafamı yakınsınız sız ?Evet guzel yerdir.. bizde gidiyoruz hep eşim in tum akrabalari orada. :)
Cok saol cnm benim allah ragzi olsunCanım benim rabbim sana da nasip etsin anneliği bundan sonra hep dualarımdasın
Yaaa bitmiyo bitmiyo bitmiyoo hele bbebekle hiç bitmiyoBnde evdeki islerden biktim ya butungun onu yap bunu yap canm cikio valla simdi kalkip yemek yapicam ne yemek yapsam diye kafayi yicem :) hic dert bitmio hicccc calissam daha iyi bencee