90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Saçmaymis. Gelin konuşalım dertleşelim deniyor sonra burası Bdv değil. İnsan yorum yapmaktan soğuyor.
Burasi konu basligina bakarsan GEYIK SOHBETI olarak geciyor. Konunun etiketindede eglence dedikodu vs olarak geciyor. Ekstra olarak biz burda muhabbet etmeye baslamadan once destur isteriz hal hatir sorariz. O yuzden lutfen derdini al ve BDVye git. Burda insanlar eglenerek kafa dagitmaya calisiyor sadece. Sacma geliyorsa yazmayabilirsin, hamililegine veriyorum. Hos sohbetler

Saçmaymis. Gelin konuşalım dertleşelim deniyor sonra burası Bdv değil. İnsan yorum yapmaktan soğuyor.
bi sokak köpegim vardi adi bob... peşiminden takılırdı nereye gitsek. oysa biz ona ekmek vermişiz. peşiminden birakmadi. ah ah.. ailedeki hepimizi biliyordu köpek.:) abim ona bob ismi verdi. hala o köpegi unutamiyorum. belediye aldi götürdü çok üzüldüm aradim onu hep. komşular rahatsiz oldu köpeğe olan sevgisinden kıskandilar çekemediler belediyeyi aramişlar.. sinir oldum ya. keşke bahçeye bağlasaydik dedim. bağlamadik işde. unutamiyorum o köpeği... bahçemiz var köpege baksak oh neler olurdu. kaynanamgil razi gelmiyor istemiyo ki .

Zaten konuya sıkıntım var diye giriş yapmışsınız.Ama yine de konu sahibi olarak bir şey söylemek istemiyorum.Bence ikisine de bakabilirsiniz.Vermek zorunda değilsiniz.Bir sürü kişi var hem bebek hemde kopek bakan

annesin işte çekiyosun.
bende anne olunca ne olucak bilmem 4 duvar başimda olucak. off kafam darmadagin olur herade..allahın iziniyle doğsun da görecegim.
Yok kuzum yaa çekmek falan olarak bakma bu işe.Ben kendime kızıyorum bir düzen kuramıyorum diye.yoksa insana bebesi çektirmez ki hiçbir şeyden haberleri yol bi bildikleri ağlamak.Uyumuyor çok sinirleniyorum ama böcek böcek bir bakıyor kucağıma alıyorum bir kokuyor ki diyorum Allahım şükürler olsun

Hanımlar,
üyeler yanlış konuya yazmış olabilir, insanlık hali, ki başlığınızda geyik bölümü de olsa dertleşelim yazmışsınız, insanlarda topiği samimi bulup yazmışlar, evinize geleni kapıdan kovmak yakışmaz değil mi?

Estağfurullah kovmak olur mu hiç... burda çok cevap alamaz diye düşündüm ben kapımız herkese açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…