- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.021
hırsızlık yaptım Geldiler kuzu nüfus artıyorİnternetim bittiydi buraya girmk için internt aldım yeni akedeşler gelmiş başka topikdekilerinimi çaldn kızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hırsızlık yaptım Geldiler kuzu nüfus artıyorİnternetim bittiydi buraya girmk için internt aldım yeni akedeşler gelmiş başka topikdekilerinimi çaldn kızz
neden gerginsin canımhayırlısıyla inş bi yanda heyecan bi yanda gergin.. karışık duygu içindeyim..
ilk bebegimi bu haftalarda kaybettiğim için gerginim.. ikinciye hamileyim korkuyorum.neden gerginsin canım
benimdeeee.:) ayy hiç işe gidesim yoktu bugün... uyumak istedim hep..Uykum vaaaaaar
Hadi ben kendime kahve aldim, sen napacaksinbenimdeeee.:) ayy hiç işe gidesim yoktu bugün... uyumak istedim hep..
BenimdeeeUykum vaaaaaar
Bebisi uyut uzan yanina vallaBenimdeee
çikolata yiyorum valla :)Hadi ben kendime kahve aldim, sen napacaksin
Uyumuyo ki zombi gibi oldum vallahi gecede her saat başı kalkıyorBebisi uyut uzan yanina valla
Hahahaha aslinda mantikli afiyet olsun vitamin olsun :)çikolata yiyorum valla :)
Kiz 15 dakika bile yeter ya. Duzenli uyutmuyormusun gunduzleriUyumuyo ki zombi gibi oldum vallahi gecede her saat başı kalkıyor
işte o uyuduğunda yemek ev işi falan bana dinlenmeye vakit yok düzenliydi ama bu iki hafta herşey bozulduKiz 15 dakika bile yeter ya. Duzenli uyutmuyormusun gunduzleri
Allah allah. Sen yine de duzenli sekilde uyansa bilr uyutmaya devam et o bozdu diye sakin sende salma kendini. Ilerde cok isine yarayacak emin olişte o uyuduğunda yemek ev işi falan bana dinlenmeye vakit yok düzenliydi ama bu iki hafta herşey bozuldu
evet ikimizin de toparlaması lazım birde gece 2 de uyuyor yaa nasıl dayanıyor uykusuzluğa anlamadım kucağımdan başka bir yerde de uyumuyorAllah allah. Sen yine de duzenli sekilde uyansa bilr uyutmaya devam et o bozdu diye sakin sende salma kendini. Ilerde cok isine yarayacak emin ol
Ooo cok kotu alismis yaa yavrum sen onu bir an once vazgecirmeye calisevet ikimizin de toparlaması lazım birde gece 2 de uyuyor yaa nasıl dayanıyor uykusuzluğa anlamadım kucağımdan başka bir yerde de uyumuyor
Burasi BDV degil yalniz KİB liyorum kusura bakmaBenim de bi sıkıntım var. 3 senedir bi golden bakıyorum. Lina adı. Kız çocuğu. Bebeğimiz olmadan evvel 8,9 aylığına babama birakicaktik baştan kabul etti sonra vazgeçti çünkü onun 3 tane büyük köpeği var kangal türüne benzer. Sonra biraz daha düşününce iyi bir aile bulursam tamamen vermeye karar verdim. Annemin tek bir sözü yetti "düşünsene kızın elinde birşey düşürecek yere sonra onu yerden alıp ağzına atacak." Doğru diyor. Bu 1 tane tüyle değil en az 20 tane tüyle kaplanacak çünkü kopegim çok aşırı tüy döküyor supursem de nafile. Napicagimi hiç bilmiyorum vermeyi istiyorum da ama içim sızlıyor. Bi yandan da diyorum köpeğime belki bizden daha iyi bakabilecek bi aile bulurum. Ne bileyim, bi tanidigimizin köpeği çok sosyal mesela. Denize götürülür, yurtdışına gider, tasmasiz etrafta koşturur vb. Kısacası rahatlamaya ihtiyacım var kendi kendime gecicek demekten bıktım. Doğru mu yapıyorum köpeğimi vermekle kızım için bunu düşünmekten bıktım. 33+4 gebeyim bu arada.
Burasi BDV degil yalniz KİB liyorum kusura bakma