- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
Vallahi güzel canım kışın da ayrı Bi sakin güzel oluyorne güzeldir şimdi İzmit, nasıl özledim yürüyüş yolunu, sokaklarını, yol kenarındaki kafeleri...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi güzel canım kışın da ayrı Bi sakin güzel oluyorne güzeldir şimdi İzmit, nasıl özledim yürüyüş yolunu, sokaklarını, yol kenarındaki kafeleri...
Merhaba canım Teşekkür ederizzMerhaba Hayal bende 22 yasindayim 2 yillik evliyim cocugum yok yarismada herkese basarilar
el sallıyorum sana burdan :)Karşılıklı oturuyoruz desene
merhabaIzmiti bende severim candir izmit ozledimde en son 2015 agustosta ordaydim
Candır kızz doğru dedin sende mi burada oturuyordun öncedenIzmiti bende severim candir izmit ozledimde en son 2015 agustosta ordaydim
Bende sanaa kızz gordün nüüel sallıyorum sana burdan :)
Tamamm can'ımmerhaba
bıyere kaybolmayın ıkı lafın belını kıralım kızlar
Evet evet eveeeettttmerhaba
bıyere kaybolmayın ıkı lafın belını kıralım kızlar
Yok cnm halamla dayim orda her sene gidiodum yazlari . Artik gidemiom :)Candır kızz doğru dedin sende mi burada oturuyordun önceden
Yaaa gel gel gel birlikte gezeriz :))Yok cnm halamla dayim orda her sene gidiodum yazlari . Artik gidemiom :)
Benide araniza alinnnnnnnn kizlarrrEvet evet eveeeetttt
gördüm al sanaBende sanaa kızz gordün nüü
nerde oturuyorsun canımTamamm can'ım
Gel hamiş bacım gelll anlat bakalım nerelisin kaç yaşındasınBenide araniza alinnnnnnnn kizlarrr
Insallah birgünYaaa gel gel gel birlikte gezeriz :))
Balikesirnerde oturuyorsun canım
hosgeldınBenide araniza alinnnnnnnn kizlarrr
bnm orda oturan halam varmısBalikesir
Hosgeldin cnm oncelikle hamisligin hayirli olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsinBenide araniza alinnnnnnnn kizlarrr
evet, her zaman güzel ama kışın ayrı bir güzelliği var.Vallahi güzel canım kışın da ayrı Bi sakin güzel oluyor