- Konu Sahibi Littlestar
Herkeze iyi akşamlar allaha emanett olunnn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin Bende Kocaeli Arada engin bilgilerinden faydalanmak isterimHoşbulduk canım,Allah bağışlasın,izmirdeyim canım
Nereye kız ben yeni geldimHerkeze iyi akşamlar allaha emanett olunnn..
Nereye kız ben şimdi geldimHerkeze iyi akşamlar allaha emanett olunnn..
Ooff ben seveirm de sevdiğim insanlar geldimiLittlestar kız misafirlerden nefret ederim,niye acaba
Nörüyooon gızz hiç pass vemiyonnNereye kız ben yeni geldim
Çok sağol canım benim izmir nasıl burası çok soğukkk
Aşkolsun yanniNörüyooon gızz hiç pass vemiyonn
Yaa canım çok sıkılıyo birde bilmiyorum galba skntı bnde kimse bnle yakın arkadaş olmuyo zaten ailem uzakta 5 aydr görmüyorum eşimde saat 1 de gece geliyo çok bunalıyorum kafama sıkasım varr anlican özetlemek gerekirse.neden yaşıyorum ki ben daha faydalı insanlar yaşasa benm yerime keşke
Kız sen daha gençliğin ve hayatın baharındasın,kendine renkli ortam bul kendini kasma,Offfff çok sıkıcı yaaa
Yaa canım çok sıkılıyo birde bilmiyorum galba skntı bnde kimse bnle yakın arkadaş olmuyo zaten ailem uzakta 5 aydr görmüyorum eşimde saat 1 de gece geliyo çok bunalıyorum kafama sıkasım varr anlican özetlemek gerekirse.neden yaşıyorum ki ben daha faydalı insanlar yaşasa benm yerime keşke
Ben ve renkli hayat bu köy gibi yerde evden dışarı çıkmıyoken.Kız sen daha gençliğin ve hayatın baharındasın,kendine renkli ortam bul kendini kasma,
İzmirde soğuk canım,kış zor olur,Allah dışarda kalanlara sabır versinÇok sağol canım benim izmir nasıl burası çok soğukkk
Canım benim renkli hayat,şehir ile dışarı ile alakalı değil ki,kendi evinde içerde bir uğraş bulBen ve renkli hayat bu köy gibi yerde evden dışarı çıkmıyoken.
Ne gibi mesela ?Canım benim renkli hayat,şehir ile dışarı ile alakalı değil ki,kendi evinde içerde bir uğraş bul
Canm sen nerde yaşıyorsunBen ve renkli hayat bu köy gibi yerde evden dışarı çıkmıyoken.