90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Sana yaşadıklarımı anlatsam ohaaa dersin inanmassın hatta inanki abartmiyom bi allah biliyo o kadar iğrenç seyler yaptlarki bana o kadar diyim canm.
Anlatmk istersen her zaman dinlerim özelden de yazabilirsin.Ama bak geride kalmış o günler daha güzel günler görürsün görürüz inşallah

Anlatmk istersen her zaman dinlerim özelden de yazabilirsin.Ama bak geride kalmış o günler daha güzel günler görürsün görürüz inşallah
İlerde anlatmak isterim şimdi bi anda eşim gelir falan görür bide silmeden onun için insallh canm tüm çabalarm bu yüzden yeni bi hayat istiyorum ama kocam zerre kadar takmiyo halbuki o bana bi adım gelse ben ona bin adım gitcem :dua:

İlerde anlatmak isterim şimdi bi anda eşim gelir falan görür bide silmeden onun için insallh canm tüm çabalarm bu yüzden yeni bi hayat istiyorum ama kocam zerre kadar takmiyo halbuki o bana bi adım gelse ben ona bin adım gitcem :dua:
tamam canım ne zaman istersen dinlerim yalnız sana tavsiyem seni takmayanı sende hiç takma boşver :KK66:

Günaydınlaaaar sabah şekerlerim siz tatilin keyfini çıkarın ben oğluşumla sabh 7den beri çılgınlar gibi eğleniyorum :confused: Hepinize kocamannn öpücükler sevirem siziii :KK200:

X