- Konu Sahibi Littlestar
Ayy canm unuttum yaa hoş geldim ben zaten evliyimkız arkadaş olmazmıben işte
bir hoşgeldin bile demediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canm unuttum yaa hoş geldim ben zaten evliyimkız arkadaş olmazmıben işte
bir hoşgeldin bile demediniz
Hoş geldiiiiinnnnnAyy canm unuttum yaa hoş geldim ben zaten evliyim
Hoşbulduk canım benimHoş geldiiiiinnnnn
vallah gerçekten gerçek alemde öyle kız sen çok zekisin maşallah
Nörüyoonn bakamm neler yapıyon evlimisin yaşın kaç çocun varmı ben 19 yaşndaym evliyimHoşbulduk canım benim
kız sen ne çabuk evlenmişsin ben de evliyim,çoçuk yokNörüyoonn bakamm neler yapıyon evlimisin yaşın kaç çocun varmı ben 19 yaşndaym evliyim
Yaaaa canım çoook sıkılıyooo bi bebeyim olsa ona bakardım ne güzel gecelerim gündüzlerim onun olurduuuu yaaaNörüyoonn bakamm neler yapıyon evlimisin yaşın kaç çocun varmı ben 19 yaşndaym evliyim
Bir buçuk yıl oldukız sen ne çabuk evlenmişsin ben de evliyim,çoçuk yok
Olur canım biraz sabret yaşın daha küçük,hemde çok erken evlenmişsinYaaaa canım çoook sıkılıyooo bi bebeyim olsa ona bakardım ne güzel gecelerim gündüzlerim onun olurduuuu yaaa
Kızlar bu ortamlarda belli ki kocası gelen gidiyor
Evet ama benim hayatım sizinkilerden biraz farklıydı çok şeyler yaşadım küçük yaştaOlur canım biraz sabret yaşın daha küçük,hemde çok erken evlenmişsin
Allah mesut etsin canım benim,hayatın senin istediğin gibi yaşarsınEvet ama benim hayatım sizinkilerden biraz farklıydı çok şeyler yaşadım küçük yaşta
evet canım,sen ne iş yapıyorsunmuhemir sen doktor musun?
Saol canm benimAllah mesut etsin canım benim,hayatın senin istediğin gibi yaşarsın
evet canım,sen ne iş yapıyorsun
pediatristim canım,aa ne doktorusun?
ben mağaza yöneticisiyim bir italyan firmasında.
90'lıyım.
Bende geldim 94luyumHanımlaaar 1990/1995 arası doğumluysanız gelin tanışalım kaynaşalım ,dertleşelim...
Ne güzelpediatristim canım,