- 4 Temmuz 2013
- 329
- 57
- Konu Sahibi Littlestar
Kızlar iyi akşamlar hepinize
burası böyle sakin mi
burası böyle sakin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kastamonu tosyaCanm sen nerde yaşıyorsun
Evet ya uykum var esim uyudu ise gidecek ama benim afacan uyumuyorBugun bitmiyor mu ne
Değil canım yaaa bu akşam böyle oldu nedenseKızlar iyi akşamlar hepinize
burası böyle sakin mi
Benim ki hla uyumadıEvet ya uykum var esim uyudu ise gidecek ama benim afacan uyumuyor
Nerdesin kız seeen Hani kutlama yapacaktık bu akşam yoksnBugun bitmiyor mu ne
Bende uyuyamadmBenim ki hla uyumadı
Uyumadın mı şekerimKastamonu tosya
NapıyorsunBende uyuyamadm
Kocam gelmedi de ben evdede tek iyursam hastalım tutar korkusuna uyuyamadmUyumadın mı şekerim
İşte mi kociş canımKocam gelmedi de ben evdede tek iyursam hastalım tutar korkusuna uyuyamadm
Hastalık mııKocam gelmedi de ben evdede tek iyursam hastalım tutar korkusuna uyuyamadm
Epilepsi yani sara hastasymda uyandmda biri olmassa yanmda çığlık atıyormuşumHastalık mıı
Evet işte. Canm bnde epilepsi hastasymda nöbetlerim tutuyo geceleriİşte mi kociş canım
Oooy kuzum o zaman uyuma bak sakın uykun varsa burdan çıkma konuşalım ben beklerim seni ne zaman gelecek eşinEpilepsi yani sara hastasymda uyandmda biri olmassa yanmda çığlık atıyormuşum
Evet işte. Canm bnde epilepsi hastasymda nöbetlerim tutuyo geceleri
Açmıyoki canm telinide pek takmaz o beni sabahtan beri bir kere aramazmi ya bu kadında hasta falan napar bu saate kadar tek başına allah belasını versin bu adamn yaaOooy kuzum o zaman uyuma bak sakın uykun varsa burdan çıkma konuşalım ben beklerim seni ne zaman gelecek eşin
Aaa niye oyle kş acaba tobe de kızzAçmıyoki canm telinide pek takmaz o beni sabahtan beri bir kere aramazmi ya bu kadında hasta falan napar bu saate kadar tek başına allah belasını versin bu adamn yaa
Önceden böyle dildi severdi sayardı bana danışmadan hareket etmezdi valla bozuldu adam.Aaa niye oyle kş acaba tobe de kızz
24 aman be canm herşey kafada bitiyo benim bakma sen piskolojimi fena bozdular ailem kocam çok piskoloklara gittim benAllah alllah eşin kaç yaşında canım