- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
Ayy keşke bende bi başlayabilsemYaptim ben gercekten güzel ama dayanamadım
Hoşgeldin profil adın ne değişik öyle kızzHosbuldum cok şükür iyiyim Konyada oturuyorum buraya gelin geldim
Nasibinde varsa görürsün canim bende konyadayim ama peki bir yerini bilmiyorum hayat telasesi gezemedik hicYaa bende görmek istiyorum konyayı bir türlü nasip olmadı
Tecrübeden hep :)Hoşgeldin profil adın ne değişik öyle kızz
Evet duydum daha öncede yaptım güzel ama bir yerden sonra sıkıcı hep aynı şeyler ben evde hopluyor zıplıyorum daha iyi eğlenceli
Benim tek sporum kucakta bebişle evi turlamakEvet duydum daha öncede yaptım güzel ama bir yerden sonra sıkıcı hep aynı şeyler ben evde hopluyor zıplıyorum daha iyi eğlenceli
Yeter o zaman sana çok zor bilirimBenim tek sporum kucakta bebişle evi turlamakoda bütün günümü alıyo
Bizimde oyle canım gezip gören insanlara imreniyorum vallahiNasibinde varsa görürsün canim bende konyadayim ama peki bir yerini bilmiyorum hayat telasesi gezemedik hic
Cocuk olunca baska hicbirseye firsat kalmiyorBenim tek sporum kucakta bebişle evi turlamakoda bütün günümü alıyo
Vallahi yetiyoYeter o zaman sana çok zor bilirim
Oyle canımCocuk olunca baska hicbirseye firsat kalmiyor
Çeken bilir ben adım atamıyorum bazen uyuşuyor ayaklarım belden aşağısı tutmuyor doğum yapmadım ama sanki doğum sancisi gibiAy etkisi oluyorsa ne güzel o ağrı düşman başına
Ah teşekkürlerimi sunuyorum :)
karpuzx eve geldım annem kek yapmıs :))Sipariniz alınmıştır efenim
nerdesınız
Benimde hiç arkadaşım yok ama burda beni takanda yok yani yine hüsraaan her daim feryat figan bu kalbimmKızlar buldum siz ;
fırsat buldukça sizinle konuşmama izin verir misiniz
işlerin yoğunluğunda çevremde hiç arkadaşım yok
kız arkadaş olmazmıBenimde hiç arkadaşım yok ama burda beni takanda yok yani yine hüsraaan her daim feryat figan bu kalbimm
vallah gerçekten gerçek alemde öyle kız sen çok zekisin maşallahben burdayımmm
benim de arkadaşım yok amann boşverin insanların çıkarı oldukça arkadaş olurlar zaten.
burası öyle mi?
insanlar birbirini tanımadan görmeden kader arkadaşı oluyor.
asıl samimiyet bu.