- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
Rahat oool aga deseydinYalnız varya adam benden daha gergindi görüşmede patronumu pek sevemedim emme idare edivericiiiz
Sen buraya gel bak ben seni eğlendirmeden dönersen yüzüme tükürebilirsinKutlayalım o zaman kızz nereye akıyoz bu akşamBebeleri babalara bırakalım
Eğleneceğize eminimmmmSen buraya gel bak ben seni eğlendirmeden dönersen yüzüme tükürebilirsin
Asansöre kadar bana eşlik etti zaten, tam işte asansör geldi kapıyı açtı bende dedim ki; bence akşam kafa dağıtın, gergin bir patronu kimse sevmezRahat oool aga deseydin
İnşallah beybisi her zaman beklerim :)Eğleneceğize eminimmmmBir gün oda olur belki kızz
Yaa ne yapıyorsun mesela? Uyguladığın program var mıGeldim Kızlar bende hava kötü karlı sıkılıyorum öyle şimdi kalkıp spor yapacam sizde kilo vermeme destek olun ya şiştim kaldım ama 1 kilo vermişim
Vayyyy hayırlı olsun canımTozlu ya mankenlik için başvuru yaptmdı kabul edildi diyo beni ahahahinanmadm
İnsallah olurVayyyy hayırlı olsun canım
Kalori hesabı yapıyorum sporda yürüyüş evde hareket falan kendimceYaa ne yapıyorsun mesela? Uyguladığın program var mı
Leslie çok iyi diyorlar bende yapmak istiyorum ama bi bŞlayamadımKalori hesabı yapıyorum sporda yürüyüş evde hareket falan kendimce
Geldim canim :) ben 86 liyim çaktırma
Olsun olsuunnn amaç sohbet muhabbet gerisi teferruatGeldim canim :) ben 86 liyim çaktırma
Evet duydum daha öncede yaptım güzel ama bir yerden sonra sıkıcı hep aynı şeyler ben evde hopluyor zıplıyorum daha iyi eğlenceliLeslie çok iyi diyorlar bende yapmak istiyorum ama bi bŞlayamadımDuydun mu canım?
Yaptim ben gercekten güzel ama dayanamadımLeslie çok iyi diyorlar bende yapmak istiyorum ama bi bŞlayamadımDuydun mu canım?
Hosbuldum cok şükür iyiyim Konyada oturuyorum buraya gelin geldimOlsun olsuunnn amaç sohbet muhabbet gerisi teferruathoşgeldin nasılsın nerdensin
Yaa bende görmek istiyorum konyayı bir türlü nasip olmadıHosbuldum cok şükür iyiyim Konyada oturuyorum buraya gelin geldim