- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi Littlestar
Ay etkisi oluyorsa ne güzel o ağrı düşman başınaKendimi bildim bilesi agrili sancılı beter geçiyor migde bulantisi ödem beni öldürüyor 1 seneye yakın yasmin kullandim rahattım ama suan yine aynı youtube dan izlemiştim bir doktor söylüyordu adet zamanınızdan bir gün önce ağrı kesici için ağrı baslamadan etkisi oluyor gerçekten
kek pısedursun ben cıkısta gelıp yıcemE gondrmedin adresini kızz nereye gonderemm
neden öyle dusunuyorsun ?Amaaan yaa okumak benm neyime babamında dedi gibi
e adresi canm özelden atsana stere gibiE gondrmedin adresini kızz nereye gonderemm
E sen çıkana kadar bide boşşşnak boreği açayım bariii neyli seversinkek pısedursun ben cıkısta gelıp yıcem
Hangi adresi kızzz ben onun evinin adresini istedim kek göndermek içine adresi canm özelden atsana stere gibi
Ben okumaya başlaynca bi meslek sahibi olmak isterim ki o kadar kendime güvenimde yok anlicanzHiç te oyle deme okumak güzeldir canım bence bebeğin olmadan başla açıktan bir bölüme bende dondurdum iki sene sonra devam edicem inşallah
Allah seni ne etmesin yaa ben fotoraf diyooom hahahahahHangi adresi kızzz ben onun evinin adresini istedim kek göndermek için
Dur koyacam bi araAllah seni ne etmesin yaa ben fotoraf diyooom hahahahah
sureklı musterılerle ılgılenıyorsun degılmı ?
hayırlı olsun canım
Fes başıma fes başıma püskülü ben olayııım
HANIMLAAAAAR,
İşi almış bulunmaktayımm :)
haklısın ınsanlarla ugrasmak cok zoraslında ben çok ilgilenmiyorum arkadaşlar ilgileniyor sağ olsunlar.
ben daha çok müşteri sorunları, personel sorunları, ürün giriş-çıkış bunlarla ilgileniyorum.
beynen ve fiziken yorucu bir iş.
peynırlı olsun pleaseE sen çıkana kadar bide boşşşnak boreği açayım bariii neyli seversin
Ah teşekkürlerimi sunuyorum :)hayırlı olsun canım
Hellal osssun be helall osssun beeee bunu kutlamalıyızzz
Fes başıma fes başıma püskülü ben olayııım
HANIMLAAAAAR,
İşi almış bulunmaktayımm :)
Sipariniz alınmıştır efenimpeynırlı olsun please
Hahaha kocaya gebe yaşamayın! Beraber kutlayabiliriz tabikideHellal osssun be helall osssun beeee bunu kutlamalıyızzzYada sen kocişinle kutla
Kutlayalım o zaman kızz nereye akıyoz bu akşamHahaha kocaya gebe yaşamayın! Beraber kutlayabiliriz tabikide