- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
-
- Konu Sahibi Littlestar
dusunmuyorum sımdılıkDarısı senin başına
Amaann düşünme boşver tek takıl daha güzeldusunmuyorum sımdılık
evet canım , zaten suan evlılık sorumluluguna hazır degılımAmaann düşünme boşver tek takıl daha güzel
Gerçekten büyük bir sorumluluk hele ki bebek ... Herşeyiyle sana bağımlı.. Çok güzel birşey olsa da gerçekten çok ağırevet canım , zaten suan evlılık sorumluluguna hazır degılım
bebek ıstıyorum ama koca ıstemıyorumGerçekten büyük bir sorumluluk hele ki bebek ... Herşeyiyle sana bağımlı.. Çok güzel birşey olsa da gerçekten çok ağır
Ahahahah denişik yöntemler kullanabilirsinbebek ıstıyorum ama koca ıstemıyorum
oo efsane can im :) memnun oldumDersimliyim
istemıyorumAhahahah denişik yöntemler kullanabilirsin
bende memnun oldum hayatımoo efsane can im :) memnun oldum
Mesela ablalarm ne acelen vardı diyolar diyorum sanane abla sevdim evlendim sana mı düştü tasası ben mutluyum diyorum kardeşim mutlu diye övün sene orda burda laf etcene diyorum yaniKesinlikle oyle insan kendini evlilige hazir hissediyorsa ne ala. Su toplum badkisindan hic hoslanmiyorum
Çorum biraya bi saatlik çok yakınbende memnun oldum hayatımçorumdamı oturuyorsun
Yok İstanbul da senbende memnun oldum hayatımçorumdamı oturuyorsun
nerde oturuyosun cnmÇorum biraya bi saatlik çok yakın
Ayy ben o bebeyin bokunaa kurbann olurumm yaaa kusmuna kurban olur yaa o herşeye deyer onun kokusu herseye deyer herseyee kızzdusunmuyorum sımdılık
gebzedeyım bende canımYok İstanbul da sen
Ayy ben o bebeyin bokunaa kurbann olurumm yaaa kusmuna kurban olur yaa o herşeye deyer onun kokusu herseye deyer herseyee kızz
Çorum biraya bi saatlik çok yakın
yap kız bı tane sende evdeyken buyutursunAyy ben o bebeyin bokunaa kurbann olurumm yaaa kusmuna kurban olur yaa o herşeye deyer onun kokusu herseye deyer herseyee kızz
Kastamonu tosyanerde oturuyosun cnm
Olsa yapcazda olmuyoki sıkntı orda tatlımyap kız bı tane sende evdeyken buyutursun
Çorumlu kimdi burda hatlar karıştıYok İstanbul da sen