- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
-
- Konu Sahibi Littlestar
maşallah insan korkar üçüncunde oğlan mi olur diye 2+1 erkek annesi vuvv oda güzelKızlar ben 8 yıldan fazladır evliyim 2 oğlu var hani diyorum birde kızım mı olsa
Kız sevilmicek gibi değilOo maşallah bende daha 1yil olmadim bile tasinali :) ama sevdim :)
Amiin canım amin inşallahallah bi yastıkta kocatsin inşallah :)
hoş bulduk memnun oldum canım gormemisim mesajı koclà anlasirim yahoşgeldin canım bnde 93'lü yüm .. koç burcuyum
Ohh ohh maşallahh kızz darısı başıma bebiş konusunda yaniBen Kocaelindeyim şekerim21 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim 4aylık bir oğlum var
Kız bana yolla sen uyursun ben severek bakarım vallaaa yaDört gündür sadece kucağımda duruyor bırakınca ağlıyor uyku desen hiç yokAma çok şukur Allah acılarını göstermesin
Benim şu dünyada anlaşamicam hiç bir hatun yoktur çünkü şeker gibi hatunuum ben bitaneyimm yaaaBen çay içiyorumsen napıyorsun şekerim
Dersimliyimcorumluyum canim sen ? ayrıca teşekkür edErim
Günaydın şekerimmgünaydın yavrular
Ahahah şeker şey seniiiBenim şu dünyada anlaşamicam hiç bir hatun yoktur çünkü şeker gibi hatunuum ben bitaneyimm yaaa
Ayy canım benim teşekkür ederimK
Kız bana yolla sen uyursun ben severek bakarım vallaaa ya
naber canımGünaydın şekerimm
İyiyim tatlım bebeğimi uyutmaya çalışıyorum sen nasılsın napıyordunnaber canım
çalısıyorum canım napımİyiyim tatlım bebeğimi uyutmaya çalışıyorum sen nasılsın napıyordun
Benim şu dünyada anlaşamicam hiç bir hatun yoktur çünkü şeker gibi hatunuum ben bitaneyimm yaa
GünaydınlaaarrGünaydın şekerimm
günaydın kızlar
gunaydın canlarGünaydınlaaarr