- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
- Konu Sahibi Littlestar
ben calsııyorum sen ?Heyyy kızl
Nörüyonuzz gızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben calsııyorum sen ?Heyyy kızl
Nörüyonuzz gızz
ben calsııyorum sen ?
Ben aşkı memnu dizisini izliyorum tekstilde çalısıyordum çıkardılarben calsııyorum sen ?
aa neden kı ?Ben aşkı memnu dizisini izliyorum tekstilde çalısıyordum çıkardılar
Makinacıydım aylık 1.150 veriyorlardi çok ahlaksz bir işyeriydi ben onlara yüz vermiyorum ustalara diye beni kimse istemedi yolumda gidiyorum diye göze battım anlican canmaa neden kı ?
hmm evet var oyle karaktersızler ,Makinacıydım aylık 1.150 veriyorlardi çok ahlaksz bir işyeriydi ben onlara yüz vermiyorum ustalara diye beni kimse istemedi yolumda gidiyorum diye göze battım anlican canm
Tabi bir yıllık evliyim çok şükür 19 yaşındaym kaçarak evlendim ahahahhmm evet var oyle karaktersızler ,
bosver baska ıs bulursun evlıydın dımı ?
kız kucucuksun daha kardesımle yasıtsınTabi bir yıllık evliyim çok şükür 19 yaşındaym kaçarak evlendim ahahah
Sizin yaş kaç tahmin edim 25kız kucucuksun daha kardesımle yasıtsın
24 sayılır az kaldıSizin yaş kaç tahmin edim 25
Hmm iyi sende ablamla yaşıtsın o bekar ama sen evlimiydim?24 sayılır az kaldı
bekarım canımHmm iyi sende ablamla yaşıtsın o bekar ama sen evlimiydim?
Hmm iyiymiş valla bana herkez diyo acelen neydi sevdim evlendim bitti kestuk diyombekarım canım
erken olmus evet ama mutluysan problem yok ,Hmm iyiymiş valla bana herkez diyo acelen neydi sevdim evlendim bitti kestuk diyom
Her evlilikte sıkıntılar olur hee bende olmadımı oldu ama ben o kadar anlayışlı bir kadınımki hep sabrettim hep dua ettim yine oluyo ufak tefek seviyorum eşimi oda beni ailemlede aram iyi geçinip gidiyoruzerken olmus evet ama mutluysan problem yok ,
iyi canım masallahHer evlilikte sıkıntılar olur hee bende olmadımı oldu ama ben o kadar anlayışlı bir kadınımki hep sabrettim hep dua ettim yine oluyo ufak tefek seviyorum eşimi oda beni ailemlede aram iyi geçinip gidiyoruz
Bebegin ne kadarlıkİyiyim tatlım bebeğimi uyutmaya çalışıyorum sen nasılsın napıyordun
Bebde 19 da evlendim 4 yillik evliyim hala herkes erken evlenmisain diyor ama mutluyuz elhamdulillahTabi bir yıllık evliyim çok şükür 19 yaşındaym kaçarak evlendim ahahah
erken olmus evet ama mutluysan problem yok ,
Ben evlendimde 17 diydim simdi temmuzda 19 a bastm 13 14 yasinda evlensnlerde var tercih meselesiBebegin ne kadarlık
Bebde 19 da evlendim 4 yillik evliyim hala herkes erken evlenmisain diyor ama mutluyuz elhamdulillah
Darısı senin başınaiyi canım masallah
Kesinlikle oyle insan kendini evlilige hazir hissediyorsa ne ala. Su toplum badkisindan hic hoslanmiyorumBen evlendimde 17 diydim simdi temmuzda 19 a bastm 13 14 yasinda evlensnlerde var tercih meselesi