- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
- Konu Sahibi Littlestar
neden canım , dr a gttınmıOlsa yapcazda olmuyoki sıkntı orda tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden canım , dr a gttınmıOlsa yapcazda olmuyoki sıkntı orda tatlım
Gittim tatlım rahim ağzı yarası var dedi yaktrdm bakalm ilişki yasak bir ay knturole gtcez bir ay snra olur dedi doktorneden canım , dr a gttınmı
Ben kastamonu cideliyim aslen eşim kastamonu tosyali tosyada yasiyoruz çorum osmancıka kargıya falan gittimBen corum ama istanbulda yaşıyorum benden Baska Kim var
inşallah canım ,Gittim tatlım rahim ağzı yarası var dedi yaktrdm bakalm ilişki yasak bir ay knturole gtcez bir ay snra olur dedi doktor
aynen canım ya zaten kendımı eve zor atıyorum alıstım tembellıge_Sitare_ amaaaan sen keyfine bak bacımm oku kitaplarını iç çayını oooh misss
Saol canm insallah olurinşallah canım ,
hayırlısı olsun ıhmal etme
evde bos durma ama gelıstır kendınıSaol canm insallah olur
Ne gibi meselaevde bos durma ama gelıstır kendını
kıtap oku , kurslara gıt ,Ne gibi mesela
Ah be canm istiyorumda eşim öyle şeylere izin vermiyo bakkala zor gidiyorm aşırı kıskanç bakkala gitme ne istiyosan söyle bn alim diyo işe gderkn arkasndan bakiyorum balkondan içeri gir hemn diyookıtap oku , kurslara gıt ,
esın kac yasında ?Ah be canm istiyorumda eşim öyle şeylere izin vermiyo bakkala zor gidiyorm aşırı kıskanç bakkala gitme ne istiyosan söyle bn alim diyo işe gderkn arkasndan bakiyorum balkondan içeri gir hemn diyoo
24 canm kendisi pek eve gelmez arkadaslaryla gezer oesın kac yasında ?
kız oyle sey olurmu sen eve mahkummusun
sende ona ızın verme o zaman24 canm kendisi pek eve gelmez arkadaslaryla gezer o
Alısmak zorunda degılsın ama ,Bir yıldır böyle alıştım ben artk pekde koymuyo bunlar bna ahahah
Eyer karşı gelirsem barıyo başlama yine diyo bende diyom sabırr hakan sabırrAlısmak zorunda degılsın ama ,
o gezsın tozsun hayatını yasasın sen evde otur ne gzuel
Eyer karşı gelirsem barıyo başlama yine diyo bende diyom sabırr hakan sabırr